2015. máj 05.

Túlárazott gázszerelő és a disznók

írta: E_S
Túlárazott gázszerelő és a disznók

Egy igazi "magyar csoda". Amihez Orbán Viktor hozzáér, az arannyá válik.

Az Orbán Saga (ejtsd: szaga) dübörög, kenterbe verve az összes brazil szappanoperát, de még Magdi-anyust is. Mindjárt Ráhel lába mellett Orbán Gáspár megvillantotta a családi (nem ezüstöt) humort. Mert az is van ennek a nagyszerű családnak, mármint humora. Ők mindenesetre remekül szórakoznak, kétségem sincs.

Történt tehát, hogy az ifjú Gáspár a közösségi oldalon tette közkinccsé a hírt: Erasmus ösztöndíjat nyert, tanulmányait Heidelbergben folytatja. Ezt természetesen a sajtó megírta. Nem Orbán Gáspárnak van persze hírértéke, mert nincs neki. De a kedves papa elég ismert közszereplő ahhoz, hogy néhány sort megérjen az egyébiránt senkit nem érdeklő bejelentés. A magam részéről nem hozott lázas izgalomba a dolog.

Erasmust nyert az én gyerekem is, külföldön is tanult, sokba is került. Ugyanis az ösztöndíj nagyon sok országban elérhető, csak éppen a többi ország hozzátesz annyi állami támogatást, amiből a fiatal meg is tud élni. Magyarország kivételével, vagy legalábbis néhány éve még ez volt a helyzet.

Folytatás itt...

meszaros.jpg

Szólj hozzá

politika társadalom Orbán Mészáros Lőrinc