2016. sze 27.

A teljes, totális diktatúrába rohanunk maximális sebességgel

írta: E_S
A teljes, totális diktatúrába rohanunk maximális sebességgel

nemeth-szilard.jpg

Az ördög a részletekben rejlik, ezt minden magyar megtanulja előbb, vagy utóbb. Németh Szilárd egyáltalán sehol nem rejlik, hanem büszkén nyilatkozik akár kell, akár nem. A rezsiportás és birkózófenomén most a kormányhoz-semmi-köze PestiSrácoknak adott egy egész estét betöltő interjút. Nem is ez az érdekes, mert adjon, a Srácok pedig írják meg. Amennyi közpénzt beléjük tol ártunk és ormányunk, igazán megtehetnek ennyit. Tehát nem Németh az érdekes, hanem az, ami kijött az ő csókra csábító ajkán.

Először is természetesen volt mindmeghalunk, menjünkszavazni, mert Csepelt elözönlik a Mohamedek. Ez utóbbi annyira csodásan gyönyörű, hogy kénytelen vagyok szó szerint idézni Rezsiurat:

Mohamed itt Csepelen a Kossuth utca 62-ben fog ránk köszönni, hogy jó reggelt szomszéd! Már ha szokása köszönni, és ha hagyjuk, hogy így legyen! Visszatérve Molnár Csabára, fogja ő a fizetését és adja oda egy bevándorló családnak, de minket hagyjon ki ebből!

Hát nem gyönyörű? De! A neoprimitív nemzeti folklórnak olyan gyöngyszeme ez, amit meg kell őriznünk az utókor számára. Ám az igazán fontos rész most következik. És nagyon figyeljünk oda, mert ezek a kijelentések soha nem véletlenül hangzanak el. Orbán hadserege így működik: bedobnak - mintegy mellékesen - egy véres követ a vízbe és figyelik, hogy mekkora hullámokat vet. Szokás szerint semekkorát, pedig szerintem ez az egyik legsúlyosabb geciség, ami mostanában szép hazánkban történt.

„ Én most, mint a Nemzetbiztonsági Bizottság alelnöke a bizottsághoz és a titkosszolgálatokhoz fordultam, összegyűjtve a Soros-hálózattal együttműködő szervezetek nevét, kérve a tevékenységük teljes átvilágítását. Eddig 22 Soros-lerakat jött ki a napra avval, hogy nyíltan beálltak a spekuláns által működtetett kampánygépezetbe, a TASZ-tól az Eötvös Intézetig.

Nem fog ebből egy újabb norvég-botrány kerekedni?

Nem fog, amit ugyanis ezek a szervezetek a migrációs kérdésben tesznek, az az európai és a magyar törvények nyílt megsértése, hiszen cinkelt kártyákkal, fekete pénzekkel, nem lehet jogszerűen részt venni a politikában.”

Mennyire kényelmes! Jó ideje az összes létező lakájmédia napi szinten tolta a Soros az ördög mantrát. Úgy tűnt, valakinek beakadt a tű, de inkább volt nevetséges, mint ijesztő. Azonban a hívek jól megtanulták, hogy miként kell reagálniuk a Soros név elhangzására. Mostanra kialakult a Pavlov-kutyája effektus.

A választások időpontja közeledik. Most látta megfelelőnek a pillanatot a kormány, hogy belengesse az ellenzéki szervezetek, civilek, sajtó eltaposását. Mert itt erről van szó. Ahogy minden következmény nélkül nekiment a norvég pénzek miatt a kormány és külön Lázár János az Ökotársnak, úgy fog nekimenni a teljes ellenzéknek most. Mégpedig minden erejével. Ez volt a csatára hívó kürt.

Innentől fogva teljesen mindegy, hogy valaki kapott, vagy nem kapott Soros pénzéből, elég lesz ráfogni és máris szabadon taposható, mehet a titkosszolgálat, a TEK, a rendőrség, a különféle hatóságok. A TASZ-tól a 444.hu-n keresztül az Eötvös Intézetig mindenkire kiadták a kilövési - nem engedélyt - parancsot. Mindent, a világon mindent be fognak vetni azért, hogy a csíráját is eltiporják az ellenzéknek.

Ezt még Putyin sem engedné meg magának. Ez már erdogani mélység. És meg fogják csinálni, mert az ellenzék képtelen összefogni, a média nem szolidáris, a szólás - és minden más - szabadsága nem elég fontos hozzá, hogy szembeforduljunk ezzel a napról-napra diktatórikusabb, aljasabb rendszerrel.

„Soros György ez irányú ügyködése nagyon komoly kockázatot jelent a magyar emberekre, ezért az államnak minden erejével fel kell lépnie a jogtalanság ellen” -  mondja Németh Szilárd, aki bármit kimond, amit csak utasításba kap.

De miről beszélünk mi most? Tök mindegy, hogy például én kedvelem, vagy nem kedvelem Soros György ténykedését, hogy helyeslem, vagy elutasítom. De legálisan működő alapítványon keresztül legálisan és transzparens módon kaptak pénzt azok az egyesületek, csoportok, sajtó, nem tudom kik, akik kaptak.

Innentől kezdve nincs miről beszélni. Az állam mégis minden erejével fel akar - kétségünk ne legyen, fel is fog - lépni ezek ellen a szervezetek ellen. A sárba fogják tiporni az ellenzéket - nem a parlamenti ellenzéket, azzal egy kenyéren élnek -, az egyesületeket, civil szervezeteket, médiát, mindenkit, aki csak egy parányi veszélyt is jelent az Orbán-kormány számára.

Ha most nem kezd el minden érintett teljes erőből ordítani, ha nem fordulnak haladéktalanul nemzetközi szervezetekhez, bírósághoz, akkor holnap már késő lesz. Napi szinten hírt fog adni a lakájmédia rajtaütésekről, házkutatásokról, letartóztatásokról. A választásokig ez fog menni. Utána pedig senki nem fog emlékezni arra, hogy akit rabszíjon vittek, az végül ártatlan volt, ahová kiszállt a rendőrség és kutatott, ott semmit nem találtak és az sem fog már senkit érdekelni, ha minden hazugság volt. Ahogy senkit nem érdekelt az sem, ami az Ökotárssal történt és ma már senki nem tudja, hogy a nyomozás semmit nem talált, ahogy a bíróság sem. Lázár János azóta is éli világát és veszi a gyerekeinek a nagy értékű ingatlanokat.

Rohadtul nagy baj van és ha nem teszünk semmit, még ennél is sokkal nagyobb baj lesz. Nem a távoli jövőben, hanem már holnap. A teljes, totális diktatúrába rohanunk maximális sebességgel.adomany

Szólj hozzá

magyar kormány hazugság demokrácia