2016. sze 27.

Halló, Minisztériumi Mancika vagyok, a Fidesz nevében telefonálok, zavarhatom egy percre?

írta: H_A
Halló, Minisztériumi Mancika vagyok, a Fidesz nevében telefonálok, zavarhatom egy percre?

mancika.jpg

Fotó: NDE

Ennél legaljább ma már nem lesz, pedig Kósa Lajost még nem is idéztem: minisztériumi, adófizetői pénzből fizetett közhivatalnokoknak, munkaidőben, pártútmutató alapján, államtitkári utasításra, speciálisan az e célra kapott telefonok birtokában, Kubatov-listákkal felszerelkezve kellene vidéki szavazókörzeteket hívogatniuk és a vasárnapi kamunépszavazáson való részvételre buzdítaniuk a népeket.

A 444.hu egy minisztériumi alkalmazottól értesült a projektről, és bár nem erősítették meg, hogy a telefonhívások megtörténtek-e már/folyamatban vannak, az viszont egészen meggyőző, hogy mellékelték azokat a fideszes útmutatókat, amelyek alapján a lelkes hivatalnokoknak szájba kell rágniuk a tudnivalókat a vonal másik végén figyelő nagyon hülye állampolgár meggyőzése érdekében.

kozhivatalnok.png

Javasolt szöveg a telefonhívásokhoz címet viselő, a Fidesz és a KDNP pártlógójával feldíszített, belső használatra készült útmutató jellegű munkadokumentum szépen felvázolja a tennivalókat a beköszönéstől (Halló, jó napot kívánok, XY vagyok, a Fidesz nevében telefonálok - hehe, innen a KDNP-t kifelejtették), a nemzeti ügy lebegtetésén keresztül a szavazásra buzdításig (Arra szeretnénk kérni, hogy menjen el és szavazzon nemmel! Számíthatunk a szavazatára?). A közhivatalnokoknak fontos rákérdezni arra, hogy a családból hányan mennek el szavazni és hogy az alany igényel-e mozgóurnát.

A nehezebben meggyőzhető polgárok jobb belátásra térítésének eszközeként opcionális szövegeket/szlogeneket is felírtak a fecnire: Soha nem látott mértékű bevándorlás; A kényszerbetelepítés jogtalan; A kényszerbetelepítés növeli a terrorveszélyt; A kényszerbetelepítés veszélyezteti kultúránkat; Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét, szavazzunk nemmel! Mivel állampárték semmit nem bízhatnak a véletlenre az ellenzéki állítások (Ez a szavazás az EU-ból való kilépést segíti elő; Az EU már visszavonta a kvótákat, nincs értelme a népszavazásnak; Szolidárisnak kell lenni a menekültekkel) rövid és oly ismerős cáfolatait is ráírták a papírra a telefonálgató állami alkalmazott okulására.

Hogy ez mennyire törvényes, pártsemleges, szabályos, etikus, ahhoz nem túl sok kétség férhet ránézésre sem. Hogy a Fidesz és a Rogán-féle propaganda-kabinet hogyan fogja letagadni az egészet, arról egészen pontos elképzeléseim vannak. Addig viszont megkísérelem elmagyarázni a vonal túlsó végén figyelő népszavazó polgárnak, hogy amit fent lát, az már megint egy oltári nagy disznóság, aljasság és köpedelem. (Egyúttal felkérem kedves olvasóinkat, hogy amennyiben tudtuk ellenére is rajta vannak a Kubatov-listán és Minisztériumi Mancika telefonálna, írják meg nekünk!)

Persze annak már így is tudok örülni, hogy egyáltalán kiszivárgott ez az információ, mert ebből az következik: talán még nem érett meg ez az ország végérvényesen a pusztulásra és az államilag sanyargatott dolgozók egy részénél is talán előbb-utóbb elfogy a türelem. Mindazonáltal vérfagyasztónak találom ezt a képet úgy, ahogy van. Még akkor is, ha a közmunkásokat már eddig is kendőzetlenül kényszerítettek mindenféle aljasságokra, a megfélemlítés eszközeivel bírták őket arra, hogy a helyi kegyelmes úr agybaja szerint cselekedjenek, ha jót akarnak maguknak. A plakát tépkedés csak egy a sok közül, de az uraság földjein/kertjében rabszolgásdiról is voltak hírek bőven.

Egyre inkább tartok attól, hogy még annál is nagyobb ordénáré gazságra készülnek október 2-a után, mint amire már így is minden esély megvan. Első ránézésre nehezen érthető, de másodikra annál inkább: ha nem lesz érvényes a népszavazás (a sikerességét illetően nem sok kétségünk lehet, csak az a kérdés, hogy 93 vagy 95 százalékkal győznek a hülye kérdésre adható debil válaszok, vagyis a nemek), az akkor is elég komoly arcvesztéssel jár Orbánéknak, ha egyébként győzelemként, diadalként fogják kommunikálni. Ha nem lesz érvényes a népszavazás, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy Orbánnak nem sikerült a magyarok felét sem megmozgatnia és az úgynevezett sorsdöntő, nemzeti ügy mellé állítania. Ami márpedig akkor is bukta, ha a feje tetejére áll.

Ezért aztán - hogy elejét vegyék ennek a tragédiának - csak ők tudják mennyiért telefonokat vásárolnak (hogy mégse minisztériumi telefonokról, direktbe nyomják a kampányt) a hülye magyar pénzéből, hogy a hülye magyar pénzéből fizetett alkalmazottak, munkaidőben a hülye magyar pénzén telefonáljanak a hülye magyarnak, hogy emlékeztessék, mi a dolga október 2-án. Mert a Fidesz nevű állampárt szerint az állam pénze a Fidesz pénze, az állami dolgozók pedig valójában fideszes alkalmazottak. Akik nem a munkájukat végzik munkaidőben, hanem kampányolnak a Fidesz nevű állampártnak.

Csak azért, hogy megnyugodhassunk: a világ legnagyobb szabadságharcos-miniszterelnökének hazájában, az úgynevezett rendszerváltás után közel 3 évtizeddel napról napra konszolidáltabb arcát mutatja a diktatúra. A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint a hírről beszámoló 444-nek meg kellene neveznie konkrétan kire és mire gondol, és azonnal bejelentést kellene tennie az illetékes hivatalnál. Amennyiben ezt nem teszik meg, akkor „ez névtelen és konkrétum nélküli rágalom marad, névtelen és konkrétum nélküli rágalmakkal pedig nem foglalkozunk” - ezt volt pofája reagálni erre a botrányos történésre a bűnöző-gyanús Rogán Antal által irányított sóhivatalnak.

Miután a minap derült ki, hogy a kormány olyan adatbázist használt a kampányához, amelyet a törvények szerint nem lehetett volna (olyan külföldön élő, Magyarországról kijelentkezett magyar állampolgárok is megkapták Orbán levelét, akik nem adták meg címüket a magyar hivataloknak, vagy külön nyilatkozatban tiltották le azok használatát; ergo a magyar kormány illegálisan használja fel a személyes adatokat), itt az újabb gennyes húzás, amire megvonják a vállukat és úgy tesznek, mintha nem is értenék, miről van szó.

Márpedig a megfélemlített Minisztériumi Mancikák országában egyetlen portál sem engedheti meg magának, hogy forrásai kilétét nyilvánosságra hozza. Hát így élünk ma. Nem elég, hogy a mi pénzünkből kampányolnak maguknak, hogy korruptak, mint a disznó, hogy visszaélnek személyes adatokkal, de maximálisan ki is használják, hogy a legtöbb ember elsősorban egzisztenciális okokból megfélemlíthető, ezért nyíltan hazudhatnak, amit akarnak. És van pofájuk az illetékes hivatalnál történő bejelentésre buzdítani az újságírókat. Rányomják a szájbatekert pártjelvényüket a kib*szott néphülyítési útmutatójukra és amikor kiderül, hogy min ügyködnek, a szokásos rágalmazással támadnak vissza.

Nem elég, hogy szinte csak a saját embereik lesznek a szavazatszámláló és helyi választási bizottságokban, nem elég, hogy a határon túli szavazatokat úgy manipulálják, ahogy akarják, nem elég, hogy közpénzmilliárdokat költöttek a saját mocskos kampányukra, a kamunépszavazás előtti utolsó napokban még a közalkalmazottakat is ráuszítják a magyarokra. Mondanám, hogy szegény Mancika nem tehet róla, végül is ő csak egy nyomorult alkalmazott, akinek azt kell tennie, amire utasították. De pontosan ezért létezik még és ezért ennyire arrogáns ez a rezsim. Ezért engedi meg magának ezt a rengeteg sunyi aljasságot, ezt a mérhetetlen korrupciót, ezt az üzemszerű visszaélést mindennel, ami a kezében van pillanatnyilag.

Tesztelik a gazemberség különféle módszereit a következő választásra, akármikor is lesz az. Ennyi történik. És addig fogják ezt csinálni, amíg elég sok Minisztériumi Mancika ébred rá arra, hogy valójában mire használják. Úgyhogy ha Mancika telefonál és eldarálja a szövegét, majd megkérdezem tőle, hogy az miért nem zavarja, hogy nem lesz ki megtermelje az ő nyugdíját, mert mindenki eltakarodik ebből a diktatúrától bűzlő mocsárból, ahova alig három évtizednyi törékeny demokrácia után sikerült visszaterelni az országot. Azoknak, akik majd Mancikán is úgy lépnek át, mintha nem is lett volna.

Szerző: Molnár Bálint

adomany

Szólj hozzá