2013. dec 10.

Gyurcsány gombóca

írta: E_S
Gyurcsány gombóca

Jó nekünk. Folyamatosan nő a munkavállalók száma, nőnek az átlagbérek, csökken a rezsi és az infláció.

A kormányváltás óta 235 ezerrel többen dolgoznak. Ebből 250 ezer közmunkás, 500 ezer pedig külföldön dolgozik. Szerintem. Az itthon dolgozók esetében elharapózott a részmunkaidős foglalkoztatás című mutatvány, ami annyit jelent, hogy 6 órában dolgozva 4 óra minimálbért fizet a munkáltató, viszont 2 embert vehet fel egy helyre.

Az ipar szárnyal, mint a fene. Pontosabban ugrott, hatalmasat.

0,7 %-os vala az ugrás. Azt nem tudni, előtte mekkorát zuhant. Ebbe persze az építőipar nem számít bele, mert az zuhan jelenleg is. Egy ország gazdasági fejlődését pedig az adja, nem az "elmútnyócév" kormányzása alatt idecsábított járműipari beruházások. Szerintem.

Az egész napos oktatás és a GYED-extra bevezetése gyermekvállalásra ösztönzi a fiatalokat.

Nincs komment.

Gyurcsány Ferenc gombócot készített a Frizbiben, ami ettől nagyon gyenge nézettséget produkált. Nem a gombóc, a Frizbi. Nem a főzéstől, hanem Gyurcsánytól, akit per "bukott miniszterelnök"-ként kell megemlíteni egy egyébként gagyi műsor kapcsán is. Vagy azért, mert tahók vagyunk, vagy azért, hogy meg lehessen különböztetni a másik miniszterelnöktől. Később ebből lehetnek esetleg gondok. Remélhetőleg.

Érdekes, mennyire retteg a kormányzó párt egy szemmel alig látható pártot vezető illetőtől. Félnek, hogy ők is kapnak abból a gombócból?

Újra egymásnak esett a baloldal - olvasom. Speciel ebben a formában a mondat értelmezhetetlen számomra, de a lényeg a cikkben van. A lényeg pediglen az, hogy Bajnai beszélni sem hajlandó Gyurcsányról, ellenben gyáva és hazug. Mindkettő, gondolom.

Sokszor nem értem, valóban ekkora ellentét lenne a két politikus között...esetleg az utolsó pillanatban fog kiderülni, hogy szó sincs róla. Amikor már nincs idő válaszlépésekre, ellenpropagandára...

Budai Gyula, mint a magyar dinnyéért felelős feljelentőbiztos kinyilatkoztatta: Gyurcsány felelősségre lesz vonva a Sukoró ügyben. De legalábbis a választásokig melengetve lesz a téma és heti minimum egy cikkben véletlenül szerepelni fog. Vagy naponta.

Letette az állampolgári esküt az ötszázezredik külhoni magyar. Annak ellenére, hogy Gyurcsány Ferenc és a bukott baloldal annak idején nyíltan a külhoni magyarok ellen uszított. A rohadt anyjukat!

Kocsis Máté közösségi oldalán nyilatkoztat kifele.

Bajnai Gordon gyáva, hazug és lopós (lásd, mint fent)


Rogán Antal szabad országban élő szabad állampolgár és mint olyan, joggal utasíthatja a bíróságot videóüzenetben. Majd pedig joggal kéri ki magának a közösségi oldalán, hogy a bíróság ezt visszautasítja.

„Magyarország egy szabad ország, ahol mindenkinek szabadon lehet bármiről véleménye, még a bíróságokról is. Nekem is, és Önöknek is”

                                                        Rogán Antal facebook bejegyzés részlet

Futó lapszemle a MNO két napi terméséből.

Fura módon Meterházyt alig említik. Bástya elvtárs már le van szarva, vagy mi a helyzet?

Jól gondolom, hogy lényegesen nagyobb potenciális ellenfélnek tartja a Fidesz Bajnait és Gyurcsányt, mint a komplett MSZP-t? Mit tudnak a fiúk?

Rogán Antaltól kapott jogommal élve szeretném azon véleményemet kifejezni, hogy hányok a hazugságoktól, a gerinctelenségtől, a hatalom seggéből ki sem látszó sajtótól, az ostoba, ámde nagyképű senkiktől, a közösségi oldalakon kampányoló szarháziaktól és úgy általában ettől az egésztől.

Mindenki részéről, mindenhonnan, minden oldalról.

 Ezek nem hivatalos adatok, Totyik Tamás számításai a TÁRKI adatai alapján. Tehát nem hivatalos, de valószínűsíthetően igaz. Ráadásul az idei év nincs még benne. A mostani adatok szerint 4,6 millió ember él ma, ebben az országban szegénységben.

Érdeklődéssel várom, amikor majd ezen adatok valódi javulásával (a javulás ez esetben csökkenés!!! csak szólok) kapcsolatos sajtótájékoztatók, facebook bejegyzések és nyilatkozatok hada önti el a médiát.

Addig is, maradok tiszteletlen.

Fotó: Lázár Gergő

Szólj hozzá

Gyurcsány