2014. feb 26.

Nagy Nemzeti Titkos Választási Program

írta: E_S
Nagy Nemzeti Titkos Választási Program

Tegnap még abban a tévhitben hajtottam álomra a fejemet, hogy van olyan párt, amely program nélkül vág neki a választásoknak.

Én balga!

Az éj homályában megvilágosodtam.

Van választási program, csak titkosították!

Mint mindent, ezt is slendrián módon csinálták, ezért a rész-információk hozzáférhetőek.

Még. 

Gyorsan neki is láttam, hogy összerakjam az adatokat.

Kialakult a Nagy Nemzeti Titkos Választási Program!

Íme.

A választások megnyerése után új világ köszönt ránk.

Nem is baj, mert a régivel eléggé teli van többünk hócipője.

Ez április 6.-a után megszűnik.

Nem lesz. Hócipőnk. Se.

Elsőként kilépünk az Unióból.

Esetleg hadat is üzenünk, ez még nem világos.

Miután így sikerült a kontinens közepén szigetet alkotni, visszavertük a gyarmatosítás fogcsattogtató hadait, kolbászból, szögesdrótból és békemenetből kerítést fonunk az ország köré.

Természetesen nem fogadjuk el az Unió által eddig ránk tukmált fejlesztési forrásokat és egyéb, a leigázásunkat célzó könyöradományokat. Mondjuk nem is adnak egy petákot sem, ha nem tartozunk hozzájuk.

Tágra nyílt szemekkel,kinyújtott tenyérrel fordulunk Oroszország és Kína felé, mert azt ígérték...

De csak a hátsó felüket látjuk, mert hiszen ha nem tudnak rajtunk keresztül bejutni az Uniós piacra, mi a bánatnak kellene nekik egy aprócska ország? Hát nem?

Így aztán teljesen, nagyon és piszkosul függetlenné válva felépítjük az Új Birodalmat.

Mivel semmi jóra nem vezet, ha mindenféle népek össze-vissza döntögetnek, egyszerűsítjük a rendszert.

Első lépésben hozzáértő szakemberek (Nemzeti nyelven pszichiáterek) kiválasztják közülünk a vezetésre leginkább alkalmas személyt.

Azt az egyet, mert tömegiszonya (is) van.

Ő aztán, mivel mindenhez ért szerencsére, megálmodja a Nemzeti Jövőt.

Először is rendet kell rakni! Mégis lehetetlen állapot, hogy a népek kényük-kedvük szerint élnek, dolgoznak, mászkálnak, gondolkodnak. Ez csak káoszhoz vezet, ami nem jó dolog.

Emberünk (nevezzük Vezérnek) megbízza ismerőseit, rokonait, barátait, ismerősei rokonait, rokonai barátait, rokonai barátainak ismerőseit, szomszédait, fogorvosát, nyelvtanárát és hasonló, hozzáértő egyéneket, hogy segítsenek neki ebben a heroikus munkában.

Azért őket, mert bennük bízik. Ez természetes dolog, ki a fene szeretne idegeneket maga körül?

Hogy kellő módon kimutassa a háláját és barátságát, szétosztja köztük az ország teljes vagyonát.

Ez azért is praktikus, mert a maradék néhány millió ember legalább nem vész össze azon, nekik mi jut. Semmi.

Először az adórendszert kell megreformálni. Mostantól az adóbevallás bélyeg méretű és mivel spórolni kell, mindjárt ezt ragaszthatja a polgár a bevallási borítékra.

Hogy még egyszerűbb legyen, az adókat 100%-ban határozzák meg, egységesen. Ennek kiszámolása a gyengébb képességű adózó számára sem jelent problémát.

Az oktatás átalakítása is elkerülhetetlen. Mivel Vezérünk bölcs és előrelátó, az összes oktatási intézményt, óvodától az egyetemig saját gondnoksága alá helyezi.

Tudvalévő, hogy a nép az ő egyszerű agyával alkalmatlan a gyermekek nevelésére, ezért 3 éves korban begyűjtik a szaporulatot és kötelező, szabályozott rendszerben kezdik meg a nevelésüket.

Hogy ne legyen kavarodás, központilag írják, nyomtatják a tankönyveket, amit a hadsereg szállít az iskolákba.

Egyenkönyvből, egyenbölcsességeket tanulva, gyorsan megokosodnak a kis lurkók és mivel a hittan mellett megtanulnak kapálni, disznót nevelni és kaszálni, hamar munkába is állhatnak. Ezzel a remek módszerrel 14 éves korukra alkalmassá válnak a munkavégzésre az országban található 4-5 nagybirtok valamelyikén. Itt aztán biztonságban, bőségben élhetnek, mert mindenki építhet magának kunyhót és kapnak megkülönböztető mellényt is.

A Vezér közvetlen munkatársainak gyermekei persze egyetemre mennek, mert ők okosnak születnek genetikailag. 

Az oktatás után az egészségügy következik.

Tudvalévő, fűben-fában orvosság van. Ezért az egyszerű emberek szabadon gyógyíthatják magukat piócával, köpölyözéssel, gyógyfüvekkel és hasonló, régóta ismert és használt módszerekkel. Aki ennek ellenére sem gyógyul meg, az meghal. Ez is természetes dolog, emberközpontú és hatékony. 

Ezzel a bölcs módszerrel a nyugdíjasok, sérültek, gyengék és más, munkára alkalmatlan egyének túlszaporodását is meg lehet gátolni.

Törvény születik arról, hogy minden polgár köteles legkésőbb 18 éves korban házasságot kötni. Családonként legalább 4 gyermek vállalása kötelező. Ameddig egy nő el nem kezd szülni, szabadon ütlegelhető.

A sajtó teljesen szabad, minden polgárnak joga van azt nézni, hallgatni, olvasni, amit csak akar. Ehhez rendelkezésre áll a Nemzeti Televízió, ínemzeti Rádió, Nemzeti Sajtó és Nemzeti Internet által nyújtott bőséges kínálat.

Minden hónap első napján összegyűlünk a Duma jegén és a Demokrácia nevű közös játékkal emlékezünk az ősökre. Ennek keretében a Nép választott szószólói előadják az időközben összegyűlt panaszokat.  A Vezér türelmes mosollyal meghallgatja, ívesen szarik rá, majd jót kacag. Végül egymás kezét fogva elénekeljük a Nemzet Univerzális Zsenijének megbízásából, egy nagyon naív művész által megfestett Új Nemzeti Himnuszt, melyet válogatott egyenruhások kísérnek sajtreszelőn és lovon.

Az ünnepség végeztével boldogan vonulunk kunyhóinkba, ahol hálaimát rebegünk a csodás életünkért, felvonjuk a Nemzeti Szemöldököt és békés Nemzeti álomra hajtjuk megfáradt Nemzeti fejünket.

nemzeti 1.jpgFotó: lazarg.com

 

 

 

Szólj hozzá

választás program nemzeti