2014. jún 02.

Seggenfütyülős turul

írta: E_S
Seggenfütyülős turul

Az az igazság, pártunk és kormányunk nagyon ügyes, szinte zseniális.

A naponta adagolt baromságok, a folyamatosan és hatékonyan bizonyított "megfeszülhetsz, akkor is az van, amit ÉN akarok!" kőkemény valósága képes felőrölni az embert.

Emlékszem, a választás -mármint a magánparlamenti- után, talán másnap írtam egy posztot.

Ebben "megjósoltam" (mert hát látnok vagyok, nyilván) az internetes oldalak, blogok, csoportosulások, szerveződések lehetetlenné tételét, mert érezhető volt ez a törekvés.

Kaptam is a fejemre, hogy nem kell Észak-Koreát vizionálni.

Hát, nem kellett volna, de nem volt vízió. Még el fognak huzakodni ezzel-azzal, hogy mennyire korrekt dolog büntetni a komment miatt az oldal működtetőjét, aztán majd szépen lassan megvalósul az is.

Akkor is, ha tiltakozunk. Akkor is, ha az Unió tiltakozik.

Tulajdonképpen bátran a fejünkre is állhatunk, ami jó a "felsőtízezernek", azt be fogják vezetni akár az életünk árán is.

Mert erről szól minden. A "felsőtízezer" békességes életéről, zökkenőmentes gazdagodásáról.

A többi tízmillió senkit a világon nem érdekel. Nem számít. Selejt, hulladék, legfeljebb szükséges rossz.

Mert a javakat azért csak meg kell termelnie valakinek, ez világos. Kellenek a sarcolható tömegek, kell a szorgos massza. 

Az azonban nem lenne jó, ha a massza pofázni kezdene. Pláne gondolkodni! Hohó, még mit nem!

Tömjük tele a fülét hazugságokkal, igérjünk neki tejjel-mézzel folyó kánaánt, hazudjunk szabadságot, hirdessünk harcot, amelyben érte folyatjuk hősi vérünket.

Fújjuk meg a seggenfütyülős harci turult, rezsicsökkentsünk, közneveljünk, közmunkáltassunk, de leginkább védjük meg a sok hülyének a nemzeti akácpálinkát. 

Az a néhány nagypofájú meg majd belefárad, de azért a biztonság kedvéért fenyegessük meg őket. Ha minden kötélidegzet szakad, nyakukba lehet küldeni néhány nemzeti trollt, aki jól odakommentel, aztán azzal a lendülettel fel is jelenti az oldal üzemeltetőjét.

Állítom, ilyen tündérország, mint a miénk, nincs még egy ezen a földrészen. Ahogyan ilyen toleráns, béketűrő, belenyugvó nép se nagyon van az isten ege alatt.

Jó ez nekünk így, ahogy van. Nincs azzal semmi gond, hogy néhány élelmes család, pár ambíciózus fiatalember és rokonsága magán-hangyafarmként üzemelteti ezt a nemzeti, valamint székely zászlóval letakart kis országot.

Jó lesz akkor is, amikor hittérítő papok járnak majd házról házra és aki egyházi áldás nélkül merészel boldog lenni, azt jól kupán verik a kereszttel.

Jó lesz, amikor a szolgáltatók csődbe menvén, magunknak kell seperni a kéményeket, tekerős áramfejlesztővel energiát szolgáltatni, valamint eltakarítani a szemetet, a rezsicsökkentés nagyobb dicsőségére.

Már látom is, ahogyan élelmes politikusaink és kedves feleségük egymással versengve adják ki a szakácskönyveket. Lesz abban minden, ami csak kell, nemzetileg. Marhasült tejeszacskóból, tojásos nokedli petpalacból, gulyásleves kartonpapírból. Semmi ne vesszen kárba! Ha elég életrevalóak (márpedig azok), ellenőrizni és büntetni is fogják azt, aki nem takarítja szorgosan önmagának a kéményt, nem tünteti el a szemetet, vagy nem termel elég áramot.

Hamarosan módot fognak találni arra is, hogyan lehetne mégis megadóztatni az orvul külföldön dolgozó hazánkfiait. Lesz túrórudiadó, vagy hasonló.

Mostanság egyre többen költöznek vidékre és törekszenek a minél nagyobb önellátásra. Tyúkot tartanak, bevetik a földet, kecskét fejnek.

Ők eltévelyedett lelkek, mert ugye alig is fizetnek adót akár direkt módon, akár a szupermarketekben, ÁFA formájában.

Mi több, nem átallanak csereberélni egymással "van felesleges tojásom, mézet kérek cserébe" és hasonló alantas módon!

Biztos vagyok abban, hamarosan erre is születik majd megoldás. Mondjuk kötelező beszolgáltatás, vagy a saját kertben megtermelt élelmiszer után fizetendő adó formájában.

Tehát vannak még rejtett tartalékok, de a "felsőtízezer" szorgos kincskereső brigádként fel fogja tárni és ki fogja aknázni.

Vagy alá.

Mi pedig boldog mosollyal az arcunkon tapsikolva örvendezünk majd és évente megünnepeljük a Nyíló Nemzeti Pitypang napját.

Aki nem így gondolja, az zsidó, cigány, de minimum buzi.

Részemről mindhárom vagyok, egyszerre.

turul.jpg

Fotó: lazarg.com

 

 

Szólj hozzá