2014. sze 12.

Norvég vírus

írta: E_S
Norvég vírus

Fel vagyunk háborodva, amiért a KEHI vizsgálatot indított a norvég pénzek ügyében. Azóta meg a svájci pénzek is érdeklik a hivatalt. Teljes joggal! Legyen végre rend!

A magam részéről támogatom a vizsgálatot, akár a hadsereg bevetésével is!

Mi több, ragaszkodom annak kiterjesztéséhez!

Ezennel felszólítom románia kormányát, haladéktalanul, aprólékosan és mindenre kiterjedő módon ellenőrizze a hazánkból oda áramoltatott pénzeket.

A Székelyföldi Labdarúgó Akadémia támogatására 2014. márciusában, a magyar költségvetés tartalékából átcsoportosított 100 millió forint vizsgálatát kérem!

Kérem továbbá a magyarországi választásokat megelőzően, 2013-2014 között, a különféle romániai szervezeteknek(Határok nélkül a magyar sajtóért, 16 Patak Egyesület, Reconstrukció Egyesület, stb.) magyar állami tulajdonban lévő szervezetek által (Szerencsejáték Zrt., MVM Zrt., MFB Zrt., stb.) juttatott, egymilliárd forint körüli összeg  vizsgálatát. Persze ez az összeg a hivatalos forrásokban szerepel és meg is találtam. Lehet ennek a többszöröse is, tessenek utána nézni.

Az erdélyi magyar egyetemek számára 2014 végéig folyósítandó 4 milliárd forintnyi magyar forrás is érdemes a vizsgálatra.

A külföldön élő magyar diákok (Románia, Szlovákia, Kárpátalja, Vajdaság) iskolakezdési támogatása. Itt csak nehezen (sem) ellenőrizhető adatok állnak rendelkezésre, de rossz nyelvek szerint a Bethlen Gábor alap (100% magyar állami tulajdon) 5 milliárdot meghaladó összeget oszt szét a határon túli magyarok között, minden évben.

Ez persze csak a jéghegy csúcsa! Tiszta kezet a pohárba! 

Részletes vizsgálatot kérek, nehogy csak a gyanú árnyéka is vetülhessen szeplőtelen kormányunkra. Ők is ezt (mármint a vizsgálatot) kérnék, mert ezt diktálja fejlett erkölcsi érzékük, különös tekintettel a miniszterekre és az ő elnökükre.

Most, hogy elláttam a környező országok hatóságait munkával, óvó tekintetemet szeretett hazámra vetem. Hátha kikel tavasszal.

Felszólítom a megfelelő szerveket, haladéktalanul vizsgálják ki Matolcsy Györgyöt! Ne csak 43 rendőrt vigyenek, az épület is nagyobb, az alkalmazott is több, mint az Ökotársnál. Meg a baj is nagyobb.

Szegény Matolcsy szobájában nem működött a légkondi nyári rekkenőkor, ezért aztán az a rögeszme fejlődött ki nála, hogy 200 milliárdért óhajt oktatni. Az csak egy dolog, hogy mit oktatna ez a drága ember, de az is kérdés, miből.

A hőguta következtében az a víziója támadt, hogy ez a potom 200 milliárd (plusz 18-20 milliárd ingatlanokra) nem közpénzből van, hanem az MNB nyereségéből. Namost sok minden nem vagyok, többek között Matolcsy sem. De tudtommal az MNB nem kimondottan egy Ázsia Center, ahol a nájlonbugyikból, Adidos melegítőkből és jázminrizsből álló portfólió eladása nyereséget termel. Ha az MNB nyereséges, akkor gáz van. Szerintem. Mert miben van az MNB-ben a (mi) pénzünk? Devizában. Mikor termel a deviza nyereséget? Segítek. Nem akkor, ha a forint erősödik. Na, ezért kell oda a haderő, meg néhány szakorvos. A vizsgálathoz.

Aztán, ha lendületbe jönnek a fiúk, van  még bőséggel vizsgálatra érdemes dolog ebben az országban.

Például az APEH ügy, amiről valami dermesztő kuss van.

Aztán a pártok kampányköltései.

A kétségtelenül teljesen civil CÖF pénzügyei.

A földpályázatok.

A trafikmutyi. Ebben hatékonyan tudna segíteni az az 5 (öt)% nyertes, aki a megelőző időszakban is trafikot üzemeletett. A maradék 95% új tulaj meg másban tudna segíteni. Meg kell kérdezni őket, ki miben doktor, mert elég sok van közöttük...talán még elmeorvos is. Sose tudni.

Aztán sorra lehetne venni az érdekesnél zavarosabb ügyeket, hátha kijönne belőle valami jó. 

Mert, ahogy az azóta elveszett (hiányzik!) kedvenc blogom mondá: KI KELL ENNEK JÖNNI!

Végezetül megragadom az alkalmat és szívből gratulálok szeretetve tisztelt kormányunknak a heroikus munka jutalmaként napokban megnyílt új, magyar fakultáshoz.

Az Azerbajdzsáni Nyelvtudományi Egyetemen.

Csak így tovább!

kehi.jpg

Fotó: Index

 

 

Szólj hozzá

civil hazugság norvég alap vizsgálat képmutatás KEHI