2014. nov 02.

Gyorstalpaló észosztó

írta: E_S
Gyorstalpaló észosztó

Drága elvtársak! Azért hívtam össze a rendkívüli gyűlést, mert helyzet van. Elmondom, mit kell csinálni, hogy jól jöjjünk ki belőle. Parancsoljatok, fogyasszatok addig. Finom vaníliás karika, Gabika sütötte nekünk a két szorgos kezével. Kicsit megolvadt rajta a csoki, de Pali bácsival nem lehetett bírni, mindegyiken át akart kukucskálni. Vagy vegyetek a nápolyiból, azon nem kukucskált át a mi Palink.

Na, tehát. Itt van ez a tüntetés. Kínos, mert a főnök nagyon ideges lett tőle, de már megnyugodott. Kitalálunk valami jól hangzó, nemzeti nevet annak a nyomorult netadónak és jövőre be fogjuk vezetni. Észre sem fogja venni a sok hülye. A tandíj miatt is milyen cirkusz volt, emlékezzetek csak vissza! Aztán meg bevezettük? Be hát! Csak átkereszteltük, máris nyelte a nép, mint kacsa a nokedlit. Most is ez a terv. 

Egy kicsit jegeljük a dolgot, mintha meghátrálnánk. Hadd örüljenek a szerencsétlenek. Mire feleszmélnek, már fizetik is a netadót, de addigra ember nem megy az utcára tüntetni. Megszokják ezt is. Az már fel sem fog tűnni, mikor emelni kezdjük.

Mocskosul összeszaladtak a dolgok elvtársak! A norvégok szemétkednek, nem akarják adni a pénzt, a KEHI vizsgálattal meg kitörölték a...Az USA is csinálja a balhét, a rohadékok a végén még megmondják, kiket tiltottak ki és miért. Na, az nagyon nem hiányzik. 

Mondom, mi a teendő. Jegyzeteljetek. Ha felmerülnek az alábbi témák, használjátok az instant válaszokat, amiket most lediktálok! Nem kell egyszerre az összes választ használni, osszátok be. Ne önállóskodjatok, abból csak a baj van. 

Netadó: Miféle adó? Nem lesz adó! Nemzeti konzultáció lesz. Félreértés volt, senki nem akarta adóztatni az internetet. Nem a nép fizeti. A szolgáltatók mocskosul szívják az ország vérét, adózzanak csak! Nem terhelik a fogyasztókra. A fogyasztók hülyék.

Tüntetés: Nem is volt tüntetés. A tüntetést a ballibek szervezték. A tüntetést az MSZP (bukott baloldal) szervezte. A tüntetést a CIA szervezte, hogy hátba támadja a magyar demokráciát! A tüntetést Bajnai szervezte! A tüntetést Gyurcsány szervezte! A tüntetést Demszky szervezte! Nem tüntetés volt, hanem ostrom! Szétverték a székházat, felgyújtották a Parlamentet! Bűnözők! Terroristák! A tüntetők hülyék.

Norvég ügy: Miféle norvég ügy? Norvégia megtámadta hazánkat! Norvégia az álcivil bagázst pénzeli! Norvégiának az fáj, hogy nem tudja megkaparintani a hatalmat virágzó országunkban! Norvégia az ivóvíz készleteinkre akarja rátenni a mocskos kezét! A norvégok a termőföldeket akarják sunyi módon megszerezni. A norvégok hülyék.

USA kitiltási botrány: Miféle kitiltási botrány? Az amerikaiak hazudnak. Követeljük, hogy mondják meg, kiket tiltottak ki! Az amerikai titkosszolgálat kavarja a szart. Az amerikaiaknak az fáj, hogy nem tudják megkaparintani a hatalmat virágzó országunkban! Az amerikaiak az ivóvíz készleteinkre akarják rátenni a mocskos kezüket! Az amerikaiak a termőföldjeinket akarják sunyi módon megszerezni! Az amerikaiak hülyék.

Korrupciós botrány: Miféle korrupciós botrány? Az USA korrupt! Becsapták Obamát! Lefizették Obamát! Obama a hatalmat akarja megkaparintani magyarországon! Obama a vizünket akarja! Obama a földjeinket akarja! Obama hülye!

Demokrácia: Magyarországon demokrácia van! Mi találtuk fel a demokráciát! Orbán a demokrácia! Abból is látszik, hogy demokrácia van, hogy lehet tüntetni. A demokrácia hülye.

NAV botrány: Miféle NAV botrány? Magánügy! Folyik az eljárás(a feljelentő ellen). Rémhírterjesztés és az adómorál rombolása miatt feljelentések lesznek. Nincs NAV botrány, kuss van, ha jót akarsz!

Szegénység: Ugyan már, ne dramatizáljunk! Magyarországon senki nem szegény! Dolgozni kell, akkor senki nem lesz szegény. Hihihi...szerinted minden második ember szegény? Én egy szegényt sem ismerek!

Gyermekéhezés: Nincs gyermekéhezés! A szülők feladata enni adni a gyereküknek! Minden gyerek ingyen kap enni az iskolában. Dolgozni kell, nem követelőzni!

Univerzális válaszok, kommentek: A szocik alatt jobb volt? Az Mszp nem volt korrupt? 3% alatti hiánycél! Alacsony infláció! Sikertörténet! Tündérország! Három választást nyert a Fidesz! Az ellenzék három választást veszített! A kétharmad ezt akarta! Büdös kommunisták! Gyurcsánybajnai! Ha nem tetszik, húzz el az országból!

Vannak olyan témák, amikről nem beszélünk! Figyelem, sorolom: választási törvény átírása, nyugdíjpénztár, visszamenőleges törvények, névre szóló törvények, oktatásügy, állami földek, UNIÓS pénzek, államosítások, mutyik, stadionok, Paks, egészségügy, Alkotmánybíróság jogkörének szűkítése, legfőbb ügyész, munka törvénykönyve, Nemzeti Bank, művészetekre szánt pénz elosztása, rokkantellátás, közmunka, kormánytagok és családtagjaik különös gazdagodása, Putyin, média helyzete, demokrácia, a szólás szabadsága, sajtószabadság és hasonló baromságok.

50-es IQ felett lehet nyilatkozni, publikálni. Alatta kommentelni. Ha találtok olyan ellenzéki médiát, ahol szó esik az elmúlt napok eseményeiről, szóljatok hozzá. 

A következő kommentek mehetnek: Mi van, nem erre számítottál? Na, most miért fogtok sírni, ballibák? Nem jött be a forradalom? Csalódott vagy? Hihi, hogy vergődtök, erre nincs forgatókönyv? 

A fenti hozzászólásokat nyugodtan lehet CTRL C - CTRL V módszerrel betolni minden fórumra, blogba, ellenzéki médiába. Sokan vannak, egyelőre. Kitartás! Amint átment a netadó, ezek el fognak tűnni. Vitába nem szabad bocsátkozni, arra vannak fizetett kommentelők! Ők alkalmasak a vitára és sorra hozzák létre a "Százezren a netadó ellen" facebook csoportokat, hogy megosszák az embereket. Csak okosan, mint eddig. 

Harcra fel, elvtársak! Szarban vagyunk! Össze kell zavarni az ellenséget, fel kell darabolni és egymás ellen fordítani. Eszükbe ne jusson összefogni, mert akkor vége a jó fizetésnek, a nyugodt életnek. Ki ne derüljön, hogy nem a Fidesz és az Mszp fontos, hanem az ország és az emberek érdeke számít. Ezt nem engedhetjük! 

Kérlek benneteket, a maradék vaníliás karikákat és nápolyit tegyétek a kijáratnál elhelyezett dobozba. 

Jól jöhet még később.

sheep1.jpg

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

politika tüntetés társadalom troll internetadó Norvég alap NAV botrány