2015. ápr 04.

Fel sem röhögünk

írta: E_S
Fel sem röhögünk

Orbán Viktor állítólag meccset néz az ő örök dicsőségére emelt felcsúti stadionban.

Iványi Gábor ételt oszt Dunaújvárosban.

Orbán Viktor és 100 fős zenekara Kazahsztánban örvendezik a diktatúra diadalán, miközben a segélyezési rendszer összeomlik az új jogszabályok miatt.

Felcsúton csónakázótavat tervezgetnek. A szegedi Ságvári Endre Gimnáziumot meg akarják fosztani a nevétől.   Az országban a legmagasabb összegű mezőgazdasági támogatást Csányi Sándor és Mészáros Lőrinc kapta. Tömegével maradnak föld nélkül az évtizedek óta gazdálkodó családok. Ezerszám fognak éhen pusztulni a jószágaik, mert nem jutnak legelőhöz. Közben földet soha nem látott jogászok, műkörmösök, építési vállalkozók kapnak állami földbérleteket. 

Orbán Viktor veje sorra nyeri az állami megbízásokat, milliárdos nagyságrendben, hogy Orbán Viktor lánya a saját lábán állhasson.

Marikának nincs csípőízülete. Marikának szétesett a kerekesszéke. Marika orvosa 5 év múlva írhat fel új kerekeszéket. Marika hason vonszolja magát a lakásban.

Lázár János 70 milliós házat írat a 10 éves fia nevére.

Rehabilitációra nem javasolt sérültek ellátását felezi meg az állam, mert kell a pénz másra. Másnak. A csókosoknak. Emberek, családok néznek kétségbeesetten a nem létező jövőbe. A segély csökkentése, a kifizetések csúszása nekik az éhenhalást jelenti. Két nap csúszás - két nap éhezés. Két hét csúszás - lassú halál.

Orbán Viktor keblére öleli kazah testvéreit.

Ági mankóval vonszolja magát. Ági 44 ezer forintos rokkantellátását megvonták. Ági 22 800 forint munkakeresési ellátást kap. Ági nem kap közmunkát. Nem alkalmas rá. Ági rezsije 30 000 forint. Ági éhen fog halni. Ági az utcán fog éhenhalni.

Balog Zoltán a keresztényi erkölcsről papol. Balog Zoltán a szeretetről prédikál. Balog Zoltán rossz szülőnek tartja a szegény szülőt.

Iványi Gábor ételt oszt. 

A Krisnahívők ételt osztanak.

Kerékpárosok ételt osztanak.

Orbán Viktor lánya a saját lábán áll.

Orbán Viktor felesége földeket vásárol.

Önkormányzatok, családok veszítik el a megtakarításaikat. Idős emberek nem jutnak hozzá a nyugdíjukhoz. Kórházak táncolnak a csőd szélén. 

A Quaestor ügyben kormánytagok hazudnak. Mindenki másnak, egymásnak és önmaguknak ellentmondva. 

A katolikus egyház és a Quaestor üzleti összefonódása egyértelmű, bizonyítható. Senkit nem érdekel.

Mórahalmon óvodásokat kormányablak-dicsőítő papagájnak idomít be a pedagógus, az önkormányzat és a szülők összefogásával. 

Svájci lapok feszegetik Orbán Viktor svájci útjait, feltételezett bankszámláit.

Morális csődben van az ország. 

Egy Simicska Lajos nevű milliárdosnak szurkolunk, aki lehetővé tette a fideszmaffia kiépülését, aki trónra segítette Orbán Viktort, aki maga is elképzelhetetlenül meggazdagodott az akkor még hálás Orbán Viktor által neki juttatott Uniós forrásokból és közpénzekből. Most a Mester ellen fordult a Tanítvány, mi pedig reménykedünk. Hátha kinyírják egymást politikailag. Erkölcsileg nincs veszély. Erkölcs nem létezik. Régen nem.

Orbán Viktort istenítik a hívei. Orbán Viktorhoz imádságot írnak. Kezet csókolnak neki. Orbán Viktorról képeket festenek. Orbán Viktor fotója bámul a szekrényről. Orbán Viktor szülőfalujában stadion épül. Orbán Viktor szülőfalujában fociakadémia létesül. Orbán Viktor falujában kisvasút fog közlekedni. Csónakázótó épül. Orbán Viktor dönt mindenben. Orbán Viktor szava szentírás. Orbán Viktor engedélye nélkül egyetlen miniszternek, államtitkárnak sem lehet véleménye. Semmiről. Orbán Viktor személy. Olbán Viktor kultusz.

Az ország csaknem fele létminimum alatt él. A fiataljaink 15-20%-a elhagyta az országot. Gyermekek éheznek. Magzatok halnak meg, méhen belüli éhezés következtében. Sérült, munkaképtelen emberek lassú éhhalálra vannak ítélve. Idős emberek kerülnek pszichiátriai elfekvőbe csak azért, mert idősek. Mert kiszáradtak. Mert keringési zavaruk van. Mert nincs orvosi kapacitás a vizsgálatra, kezelésre. Mert amúgy sincs sok hátra...

Vitatkozunk, melyik bűnöző becsületesebb. Melyik maffiózó humánusabb. Melyik tép ki kisebb darabot a húsunkból. 

Orbán Viktor kedvenc falujában, a kedvenc stadionjában kikapott a kedvenc csapata.

Az V. kerületben az önkormányzat egymillió forintért rácsot rakatott egy trafóház köré, hogy elüldözzön onnan két hajléktalant, akik eddig ott húzták meg magukat.

Orbán Viktor tiszteletére Kazahsztánban honfoglaló magyarok lóra ülnek és koronás zászlót lengetnek. Fel sem röhögünk.

A társadalom immunrendszere halott.

Nem vállaljuk a felelősséget. Semmiért. Senki. Szolgák akarunk lenni.

Ilyenek vagyunk.

kazah.jpgFotó: Facebook/Orbán Viktor

Szólj hozzá

politika magyar maffia társadalom Orbán Viktor