2015. ápr 27.

Deutsch Tamás nagyon aggódik. Én is

írta: E_S
Deutsch Tamás nagyon aggódik. Én is

Amikor a politikusok és a bűnözők a törvényre hivatkoznak, akkor röhögni kell.

Országunk dajcstomija fel van háborodva. Aktuálisan most az az izgalom tárgya, hogy a Gyurcsány Ferenchez köthető Altus Zrt. uniós megbízást nyert el 1,5 milliárd forint értékben. Amennyire én tudom, a megbízás tárgya: Európa több országában áttekinteni az uniós pénzek felhasználását és javaslatokat tenni arra vonatkozóan, hogyan lehetne hatékonyabban működtetni ezeket a rendszereket, mi az, ami jól működik és min lenne célszerű változtatni az uniós szabályozásban.

Az Altus Zrt. kiválasztása szerintem sem feltétlenül praktikus, mert bármit is állapítanak meg a vizsgálat során, arra a magyar kormány részéről egyetlen válasz fog születni: Gyurcsány! Más tekintetben tökéletesen hidegen hagy a dolog.

Az viszont nem tud hidegen hagyni, amit a kormány és általában a "politikai elit" tagjai művelnek. Úgy általában és évek óta. Deutsch főaggodalmas művészúrtól kérdezném nagy szeretettel: A 2001-ben Deutsch sportminiszter úrelvtárs által 4 milliárd (2001-ben 4 millárd!) kemény magyar forintokért beszerzett stadion-beléptető rendszer jelenleg hol tartózkodik? Folytatás...

treasure-chest-619937_640_1.jpg

Szólj hozzá

Gyurcsány Unió deautch tamás