2015. aug 07.

Lerántom a leplet a szarról

írta: E_S
Lerántom a leplet a szarról

Hőguta-közeli állapotban mi más juthatna az ember eszébe, mint az a fergeteges kérdés, hogy akkor végül is ki szarta össze Kocsis Mátét a II. János Pál pápa teret? Illetve talán nem is az egész teret, hanem a homokozót. Miután azt már precízen tudjuk, hogy Kocsis Máté nem buzeráns, derítsük ki a szar forrását.

Kezdődött a dolog azzal, hogy első doktor Kocsis Máté adott a közjónak és szétfészbukozta az alábbi közleményt:

km.png

Szar ügy, de nem most kezdődött. Ugyanis már egy ideje (négy hónapja egészen biztosan) éles pengeváltás zajlik a helyi Közterület-felügyelet és a környéken lakók között. Jelesül arról, hogy a kutyák összeszarják a teret, annak is jellemzően a homokozóját. A kisgyermekes szülők ezért messze elkerülték már tavasszal is az ominózus játszóteret. Én most vissza nem görgetek Kocsis Máté fészbukján, de szinte biztosan volt olyan felvetése, hogy a helyi kutyatartók üstölést menjenek Zuglóba kutyát szaratni, mert ott van Karácsony Gergely.

A probléma megoldása egészen mostanáig váratott magára, de most megvan végre a bűnös! Itt jegyezném meg, hogy igény lenne közpénzből olyan kormányzati plakátokra, amelyeken felhívják az illegális menekültek figyelmét a szarás keresztényi kultúrkörbe ágyazott hagyományaira hazánkban. Lehetőleg magyarul.

Az egyébként is hihetetlenül bonyolult helyzetbe úgy csapódott bele a nagyszerű polgármester, hogy tátva maradna az ember szája, ha elég bátor lenne kinyitni. De szerencsére szájzárat kapott már az ország (és a sajtó) jelentős része, ezért összeszorított állkapoccsal csodáljuk a frappáns válaszairól sötétben, ellenszélben is beazonosítható politikai kötődésű honfiút, aki nem hagy ki egyetlen kínálkozó alkalmat sem, hogy baloldalazzon, netán gyurcsányozzon egy jót. Most éppen Soros volt a soros, mégpedig elképesztően szellemdús módon.

km1.png

Namármost. Mivel a Napi Gazdaság sem nem saját szem, sem nem helyi lakó, de még csak nem is hatóság, ezért kizárásos alapon marad a Soros György újságírója kategória. Ez csak azért érdekes, mert a Napi Gazdaság a Századvég Rt. tulajdona. A Századvéget pedig mintha a kormányzathoz fűznék szoros szálak. Vagy soros szálak, már nem tudom.

km2.png

A vélhetőleg szintén hőguta-súlytotta olvasó kedvéért: Igen, még mindig az összeszart homokozóról van szó, csak közben Kocsis Máténak sikerült egy ügyes vargabetűvel Soros Györgyhöz eljutni. Illetve a rohadék újságírókhoz, akik nem határolódnak el a mai napig sem Soros Györgytől és az ő pénzétől.

Nem, kedves Olvasó, Orbán Viktornak nem kell elhatárolódnia Soros pénzétől, amiből Oxfordban tanult. Szájer Józsefnek sem, aki szintén. Egykor az alapítvány támogatásában részesült Kövér László, Schmidt Mária, és Stumpf István alkotmánybíró is, de nekik sem kell határolódni.Valamint nem kell elhatárolódnia Soros György pénzétől Lázár Jánosnak sem, aki az ezredfordulón tagja volt a Magyar Helsinki Bizottság börtön- és fogdamegfigyelő programjának. Annak a programnak, amit a Soros-alapítvány is finanszírozott.

Tehát aki nem Orbán Viktor és nem Lázár János (valamint a kettő között bárki) annak kutya kötelessége elhatárolódni! Én ezennel el is határolódom, megemlítve azt a fájdalmas tényt, hogy nekem sem Soros, sem senki nem fizetett soha egy fillért sem. Elég baj az nekem!

Mivel mindjárt kitör a vihar és reményeim szerint lehül egy kissé a levegő és az agyam, gyorsan összefoglalom az eddigi fejleményeket, a történet végén pedig lerántom végre a leplet!

Kocsis Máté szerint II. János Pál pápa teret eddig a kutyák szarták össze, most az illegális menekültek szarják össze. Ha a kutyáknak és az illegális menekülteknek lenne egy kis miheztartásuk, feltétlenül átmennének Zuglóba, hogy Karácsony Gergelynek szarjanak. Aki nem kutya és nem is illegális menekült, az a Soros pénzétől elhatárolódni képtelen aljas újságíró, aki szintén összeszarja a homokozót és innen tudjuk, hogy Kocsis Máté nem buzeráns.

A végére tartogattam a Nagy Igazságot: szerintem a II. Jánso Pál pápa teret nem a kutyák/menekültek/ellenzéki újságírók és/vagy Karácsony Gergely szarta össze, hanem az én szeretett bloggertársam. Bevallom, eddig nem is gondoltam erre, de hirtelen bevillant hogy a legutóbbi találkozásunk alkalmával említette, hogy éppen abba a kerületbe tart. A valóság letaglózó ugyan, de nem lehet eltagadni a tényt: a hacsaknem.blog.hu szerzője minden szarok forrása!

Most, hogy megoldottam Kocsis Máté összes gondját, kiülök a kertbe és élvezem az esőt.

Ha a Soros-finanszírozta kormánypolitikusoknak szerencséje van, belém csap a villám. 

szar.png

 

 

Szólj hozzá

szar menekültek Karácsony Gergely Kocsis Máté