2015. nov 28.

Zsidóznál egy kicsit? A Fidesz tárt karokkal vár

írta: E_S
Zsidóznál egy kicsit? A Fidesz tárt karokkal vár

A legfrissebb botrány: Pestszentlőrincen egy férfi bántalmazott egy nőt. Ez önmagában még nem ügy, hiszen az a nő áteshetett éppen egy vak komondoron is, de ez esetben mégis van súlya a dolognak, mivel nem családon belüli nevelésről volt szó - ez nem igazán zavarja a kormánypártot - hanem politikai incidens történt. 

Egy aktivista hölgyet - aki a Fidesz számára gyűjtött aláírásokat a menekültkvóta ellen - inzultált egy vélhetően balliberális-ellenzéki-sorosbérenc-gyurcsányista-hazaáruló. Ez így már ügy, kérem. Azon nyomban meg is nyilatkozott az illetékes:

"Ne hergelje az embereket a kvótaellenes aláírásgyűjtés ellen a balliberális ellenzék – szólított fel szombati sajtótájékoztatóján az MTI tudósítása szerint Kucsák László, a Fidesz országgyűlési képviselője."

Szerintem se hergeljen senki senkit senki ellen. Egy aktivistát, de egy virágkötőt, kazánkovácsot, kalauzt, vagy bárki mást megütni - gerinctelen dolog. Mindig, minden körülmények között az. Ezért nem tudok, de nem is akarok egyetlen mentegető szót sem vesztegetni a verekedő illetőre. A bíróság majd meghozza a döntését, nyilván megfelelő büntetésben részesíti a magáról megfeledkezett honfitársunkat.

Nade. Vettem egy nagy levegőt és alámerültem az internet világának abba a mocsarába, amely a magyar politikától tajtékzik. Igen, a kormánypárt oldalain szörföltem és egy helyre kis csokrot hoztam az olvasóknak. Ha már egyszer a hergelés és a hergelt választópolgárok viselkedése került az érdeklődés középpontjába. Lássuk:

2.png

Facebook/Fidesz hivatalos oldala

3.png

Facebook/Fidesz hivatalos oldala

4.png

Ez is Facebook/Fidesz hivatalos oldala - csak közben rájöttem, hogy tudom egyszerűbben kitakarni a neveket.

6.png

Facebook/Fidesz hivatalos oldala

7.png

Facebook/Magyarország Kormánya hivatalos oldala

8.png

Facebook/Magyarország Kormánya hivatalos oldala

9.png

Facebook/Egymillióan Orbán Viktor és kormánya mellett

Tudom én, hogy a baloldaliak, a liberálisok, a gyurcsánybajnaik, a nem kormánypárti újságírók, bloggerek és sírkőfaragók keltik itt a gyűlölködést. De esetleg nem töprengene el a Habony-Finkelstein álompáros azon, hogy ez így nem feltétlenül jó a kormányoldalon sem?

Jelen pillanatban egyedül a Fidesz van hatalmon. A szó szoros értelmében és ez az értelem napról napra szorosabbá válik. Egyetlen ellenzéki pártnak sincs a legcsekélyebb ráhatása sem arra, mi történjen. A kormány dönt, de a kormánynak vállalnia kell(ene) a felelősséget is döntéseiért. A kommunikációs döntésekért is. 

Bevallom: nem hiszek a véletlenekben. Nem a sors kiszámíthatatlan fintora olvasható fentebb, hanem a kormányzati kommunikáció gyümölcsében gyönyörködhetünk. Az utóbbi időben ki az ellenség kormányzatilag? Soros, Gyurcsány, a baloldal, a liberálisok, a menekültek ÉS migránsok, az Unió. Ez az eredmény. Még válogatnom sem kellett a hozzászólásokban. Értem én a célt, de nem fogadom el.

Szeretném remélni, hogy ebben az országban döntően normális emberek élnek és a fenti kis csokor csak egy elenyésző kisebbség gondolatait tükrözi. 

De ez a kisebbség, ez a gondolkodás beteg. Hogyan fordulhat elő az, hogy az egyeduralkodó kormánypárt oldalán olvashatok vastagon zsidózó, hazaárulózó kommenteket? Azt hihetném, egy szélsőségesen elmebeteg, marginális pártocska oldalára tévedtem. De nem.

Vagy igen?

fidesz_1.jpgHoppá...elnézést. Ez egy 2014-es választási plakát.

ta.pngAkkor ez jó lesz záróképnek...

Szólj hozzá

kormány gyűlöletkeltés kormányzati kommunikáció Fidesz Habony