2014. júl 28.

Kicsi zsarnok, vádolunk!

írta: E_S
Kicsi zsarnok, vádolunk!

Orbán Viktor végleg megbukott a szememben mint politikus, mint miniszterelnök és mint ember.

A magam részéről ezennel és véglegesen leváltottam Orbán Viktort, Orbán Viktor családját, rokonait, ismerőseit, barátait, rajongóit, híveit, seggnyalóit.

Ez az ország az én hazám is, nem csupán a politikai szélhámosok, megalomániás őrültek, gerinctelen férgek, gyáva élősködők hazája.

Vannak ilyenek is, bőséggel, de nem tűröm, kikérem magamnak, hogy ők szabják meg az én életemet.

A Tusnádfürdőn ágáló köpcös kis pasas jogot formál arra, hogy kijelentse: az én országomnak nem jó a szabadság (hülyébbek kedvért: liber szó jelentése: felszabadított, azaz NEM rabszolga), de majd ő, a rohadt nagy eszével kitalál valamit helyette.

Otthon, a kedves családja számára azt talál ki, amit akar és amit azok eltűrnek.

Nekem ne találgasson, mert a szabadságomat nem adom sem egy Orbán Viktor nevű hatalommániás illetőnek, sem senkinek ezen a Világon.

Orbán Viktor nem egy politikai zseni, nem egy messiás, nem hatalmas formátumú államférfi, akit a történelemkönyvek hosszasan fognak majd taglalni a jövő generációjának. Tudom, hogy ő ezt gondolja önmagáról, de mint minden a fejében, ez is torz gondolat.

Orbán Viktor az a kártékony, zűrzavaros gondolkodású élősködő, akit a történelemkönyvek úgy fognak emlegetni, mint aki kirabolta az országot, iszonyúan meggazdagodott családostól, a barátai, ismerősei számára osztotta szét a mások, a mi vagyonunkat. Tette, teszi ezt úgy, hogy a jogrendszert tökéletesen kiherélve, akár névre szóló törvényeket gyártat, majd cinikusan közli: lehet perelni.

Orbán Viktor az az illető, akire az utókor úgy fog emlékezni, hogy kivezette ezt az országot Európából, ellenünk fordított minden civilizált társadalmat és saját hasznára megpróbálta kiépíteni a feudalizmust.

Orbán Viktorra úgy fog emlékezni az utókor, mint aki felelős az ország lakóinak kifosztásáért, a tömeges elszegényedésért és hatszázezer, vagy több ember külföldre meneküléséért.

Orbán Viktor azzal vonul be a történelembe, hogy Magyarországot véglegesen leszakítja az Uniótól, hogy valamiféle remélt előnyök fejében gyilkost ad ki Azerbajdzsánnak, hogy évtizedekre eladósítja az ország lakóit azért, hogy Putyin kedvében járjon.

Orbán Viktorra úgy fogunk emlékezni, mint akit soha nem látogatott meg egyetlen jelentős politikai személyiség, mint akit nem fogadnak a Fehér Házban.

Orbán Viktor az az ember, aki egy országot akar a kereszténységbe kényszeríteni, aki az egyházzal összefonódva akar arra kötelezni engem, mindenkit, hogy az ő (aktuális) hitét követve higgyek el mindent, amit csak le akarnak nyomni a torkomon.

Orbán Viktor az az önjelölt próféta, önjáró messiás és tévedhetetlen zseni, aki egy személyben eldöntheti, melyik közösség lehet egyház, melyik nem.

Orbán Viktor az a miniszterelnök, aki gyáva és alkalmatlan kiállni egy vitára akár itthon, akár külföldön. Csak a királyi médiának hajlandó szónokolni, csak előre megírt beszédeket képes felolvasni.

Orbán Viktor az, akit a történelemkönyvek néhány mondatban majd úgy jellemeznek: kifosztotta és tönkretette az országot, elpusztította a jogrendet, korlátozni próbálta a civil társadalom és az egyén alapvető emberi jogait. Egyéni érdekből eladósította a társadalmat, beengedte Putyint Európába, hatalommániás ámokfutásával tömegeket üldözött el az országból. Hazugságokra épülő uralkodása alatt hazugokkal vette körbe magát, gyáva lévén szembenézni a valósággal.

Remélem, az említett történelemkönyv így fogja zárni a szócikket: Megbukott, majd alapos nyomozás után őt és tettestársait vagyonelkobzással és hosszú börtönbüntetéssel honorálta az újra működő igazságszolgáltatás.

Egyszóval ezennel leváltottam Orbán Viktort.

Mától nincs köze a vallásomhoz, a gyerekemhez, a családomhoz, az életemhez, a munkámhoz, a hitemhez.

Semmihez nincs köze sem neki, sem egyetlen alattvalójának sem.

Ez az én hazám, az én szabadságom és nem adom egyiket sem.

Orbán Viktor szónokoljon nyugodtan Romániában, vagy ahol hajlandóak meghallgatni. Akár Tőkés Lászlóval, akár nélküle fejti ki (olvassa fel papírból) saját, vagy valaki más zavaros ideológiáit, nem érdekel. Vegye meg más országok állampolgárainak szavazatát a mi pénzünkön, a hatalma meg fog bukni. Mert neki nem ott, itt kell felelni a tetteiért.

A békemenet nyugodtan leporolhatja a "Nem leszünk gyarmat!" molinót és Orbán Viktor képébe nyomhatja, mert az mindig is neki szólt.

Nem érdekel Orbán Viktor hatalma, mert nem félek.

Nem érdekel az ő eszmerendszere, mert van saját értékrendem.

Nem érdekel a szabadságomért cserében kínálgatott rabszolgaság.

Nem érdekel az ő hite, mert szabad vagyok.

Egy valami érdekel.

Az Orbán Viktor nevű politikai ballépésről a történelemkönyvben akarok olvasni.

Múlt időben.

Vádiratként ide másolok néhány sort, amit most írt nekem egy ismeretlen asszony. 

"egy asszonyt megetettem tegnap aki 3 napja nem evett semmi,szédült és remegett..egy csecsemő meghalt,mert nem volt tápszer,de betegségnek van beállítva...Budapest nagyon jó hely még,lehet kukázni,a krisnások adnak kaját,igaz majdnem ehetetlen néha,de a Rózsák tere mellett vannak közel a keletihez,adnak az apácák is kaját,lehet konferenciákra belógni,és a nagy boltokból speciális módszerrel lehet lopni szóval sok lehetőség van....de egy kis faluban semmi....ott 6 an élnek féléve 11600 ft ból,és egy kismama aki tavaly 39 kg-an szült....már régen meg kellett volna halniuk,igaz betegek is nagyon,gyomorfekély stb de csak valahogy a szoldaritás miatt még élnek ..van ez a szociális csomagküldő mozgalom......ilyen viszonyok mellett követelni kell hogy semmilyen kaját ne dobjanak ki....ma kaptam a levelet itt éhezik egy 5 gyerekes család de honnan adjak nekik??ja és pesten koldulni is lehet és utcazenélni...nem azért mondom,,,sajnálom nagyon őket...

túlélési technikák.: A fiú elmehetne egy szerzetes rendbe 4 évre,ilyenkor nem bűn hazudni ha életet ment,és 5 év múlva van csak a fogadalom...vannak külföldi szerzetesrendek,amelyek befogadnak ( jan Vanier)stb,az öcsém pár évig koldult Londonban, Az Üdvhadseregben kajált,és meghízva jött haza..most újra nagyon sovány mert itthon dolgozik feketén kevés pénzért...

vagy önkiszolgáló nagy éttermekbe menjenek (egyetem) és diszkréten a visszavitt maradékot elveszik...

ha nagyon depis tényle4g az javaslatom amit a diplomás munka nélkülo barátnőm csinált-induljon el a hegyeknek imádkozva,és az erdőbe induljon el csak lesz valami csak találkozik valakivel,vagy esetleg megtalálják és onnantól kórház!"

Íme a valóság, a munkaalapú keresztény ország orbáni valósága.

tusvany.jpg

forrás: fidesz.hu

Szólj hozzá

liberalizmus polgári engedetlenség Orbán Viktor Tusványos