2014. aug 02.

Mert élni "muszály"

írta: E_S
Mert élni "muszály"

Minden különösebb magyarázat nélkül felteszek egy e-mailt.

Hosszú ideje munkát kereső, minden lehetőséget megragadó család kapta, melynek tagjai jelentkeztek egy álláshirdetésre.

Biztos, hogy nem csak ők jártak így.

Remélem, értő kezekbe kerül. Talán a "figyelők" erre is reagálnak, megfelelő módon.

Nem én töröltem a cég nevét, a munkahely címét. Nem volt neki.

Íme:

 

"Tisztelt Jelentkező!

Ön még napokkal ezelőtt jelentkezett álláshirdetésünkre. A beküldött önéletrajzok elbírálásával és a kiválasztásokkal most készültünk el, türelmét köszönjük.

Az előzetes bírálat (előszűrés) során, a megadott adatok alapján Önt megfelelőnek találtuk, ezért tájékoztatni kívánjuk a részletekről.

Cégünknél új műszak indítására kerül sor, majd újabb 2-4 hét múlva mégegy műszakot kívánunk indítani. Ehhez van szükségünk újabb dolgozókra Budapest IX. kerületi és Ceglédi munkahelyre, akik kiválasztását megkezdtük. Most azokat a jelentkezőket értesítjük ki, akikkel már a konkrétumokról szeretnénk beszélni.

A munka különböző import árucikkek szalag melletti kézi csomagolása, mérése, felcimkézése és kartonozása, szükség esetén raktáron belüli anyagmozgatás. Könnyű fizikai munkának minősül. A cimkék megírását mostantól gazdaságossági okok miatt távmunkába szeretnénk kiadni, mely vállalható akár a meglévő állás mellett, akár külön csak ez. Ez a tevékenység egy 2,4 kg súlyú géppel végezhető, melyet a dolgozó részére biztosítunk, ennek kezelése percek alatt megtanulható.

Az üzemi munka jellemzői:
  - munkavégzés helye: Budapest IX kerület vagy Cegléd. Napi bejáráshoz utiköltséget 50 km-ig térítünk, szállást biztosítani nem tudunk
  - munkaidő hétfőtől péntekig - teljes munkaidő: 8.00 - 16.30 - ig, 
                                                részmunkaidő: 8.00 - 12.00 - ig vagy 14.00 - 18.00-ig
  - munkaviszony: bejelentett vagy alkalmi munkavállalói státusz (megegyezés szerint)
  - kezdő fizetés: nettó 72O Ft/óra
  - fizetés hetente, pénteki napokon (bejelentettnél havonta)
  - nők és férfiak jelentkezését egyaránt várjuk 18 éves kortól, feltétel 8 általános iskolai végzettség.

Mivel a most kiválasztottak közül is csak azokkal kívánunk személyesen, a felvételről és a munkakezdésről beszélni, akik az állást valóban komolyan gondolják, ezért szükséges egy 900 Ft-os kaució letétbe helyezése, melyet az első munkanapon, vagy ha az állás mégsem jönne létre, akkor a befizetéstől számított 60 napon belül visszatérítünk. Visszatérítésre kerül akkor is, ha Ön esetleg időközben jelentkezését szabályosan visszamondja, vagy ha időközben másik állást talál.
 
Ennek alkalmazására azért van szükség, mert nekünk a létszámmal pontosan és előre kell kalkulálnunk, emiatt biztosítékra van szükségünk a munkavállalási szándék komolyságát illetően. Volt már olyan, hogy felvettünk valakit, de még közölni sem tudtuk vele az örömhírt, mert a telefonját nem vette fel, az e-mailre pedig nem válaszolt, sőt, azóta nem is láttuk őt. Mivel ezt így mégsem csinálhatjuk, az ilyen komolytalanokat muszály kiszűrni valahogy.

A kaució összegét az alábbi számlaszámra tudja átutalni:

Számlaszám:     16200182 - 11529020 - 00000000
A "megjegyzés" vagy "közlemény" rovatba írja be e-mail címét a beazonosíthatóság érdekében. Kérjük, semmi mást ne írjon be, csak ezt az e-mail címét, amelyről a velünk való levelezést folytatja - a beazonosítás így a legkönnyebb.
Fizethető átutalással saját bankszámláról netbankon keresztül vagy bankfiókban. Pénztári befizetés azért nem jó, mert ilyenkor a "közlemény" rovatba írtak módosulhatnak, így a beazonosíthatóság lehetetlenné válhat és nem tudjuk, kitől érkezett a befizetés. Ha valaki más számlájáról fizeti be, akkor fontos tudnia, hogy biztonsági okokból a későbbiekben a pénzösszeget visszaküldeni csak arra a számlára áll módunkban, ahonnan kaptuk.

Mivel a létszám korlátozott, kérjük mielőbbi intézkedését. A műszak beindulása előtt fogjuk keresni telefonon vagy e-mailben, de addig is folyamatosan tartani kívánjuk a kapcsolatot jelentkezőinkkel.

Amennyiben mégsem kíván velünk dolgozni, ez esetben nem kell tennie semmit, jelen levelünkre sem szükséges válaszolnia. Ha 8 napon belül nem érkezik átutalás, jelentkezését tárgytalannak tekintjük és töröljük.




Üdvözlettel:
Csáki Katalin
munkaerő gazdálkodás"
forint.jpg
Szólj hozzá

pénz álláshirdetés