2014. nov 15.

Felszólítom Gyurcsány Ferencet!

írta: E_S
Felszólítom Gyurcsány Ferencet!

Mindenki látta már azt a kis figurát, aki vöröslő fejjel ül, közben a füléből gőz tör elő mérgében.

Na, ez vagyok én most.

 

"2014. november 15., szombat 13:36

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2014. november 15., szombat (OS) - Gyurcsány Ferenc az Orbán-kormány megbuktatásán munkálkodik

    Mostanra egyértelművé vált, hogy André Goodfriend is Gyurcsány Ferenc kottájából játszik. Az a fecni, amit az amerikaiak átadtak a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak, tulajdonképpen az ellenzék elmúlt években zajló lejárató tevékenységét, politikai rágalmainak gyűjteményét tartalmazza. Gyurcsány Ferenc a számukra katasztrofális bukást eredményező  országgyűlési választások éjszakáján bejelentette, hogy mindent megtesz Orbán Viktor és kormánya megbuktatása érdekében. 
Valószínűleg külföldi segítséggel dolgozik ígéretének beváltásán, hiszen Gyurcsány Ferenc hetek óta nem vesz részt a parlamenti munkában, hetek óta nem tesz eleget képviselői kötelezettségének.

Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese


    Kiadó: Fidesz-frakció"

MTI/OS

Említettem már, hogy nem különösebben kedvelem Gyurcsányt. Nem emberileg, úgy nem ismerem és nem is hiszem, hogy magánemberként gond lenne vele. Politikusként nem kedvelem. Ha ismerne engem, biztosan kölcsönös lenne a dolog, de nem ismer, tehát marad az egyirányú nem-kedvelés.

Na, de azért ez már...ritkán kell keresgélnem a szavakat, de most ez a helyzet. Mert szívből jövően, hosszan és mívesen tudnék káromkodni úgy, hogy nem keveredem önismétlésbe. De nem szeretném az érzékenyebb lelkű olvasókat sokkolni, ha nem feltétlenül szükséges.

Édesdrága Fidesz-frakció, szeretve tisztelt Németh Szilárd! 

Ilyen nagyon okos közleményt Béla ad ki Alsótrottyos kocsmája hátsó falánál, a tizenhetedik pálesz után.

De ő aztán hány egy jót és elmúlik neki.

Ennyire nagy gáz van, drága urak? Komolyan hisznek benne, hogy egy nemzet kap a szívéhez, aztán a homlokához, hogy hát meg is van az ok? Hát hisz már megint Gyurcsány kavar, mert puccsot készít elő, de már a vas és edényboltban vásárolja fel a tankokat is! 

Fecni. Ez külön megér egy misét. Kinek tetszett meg ez a szó? Személyesen a fővezérnek? Más okát nem látom, miért használja minden kormányból szalajtott okos? Ha történetesen a rücsök szót szereti meg hirtelen a vezér, akkor azt ismételgetnék? Igaz, baromi nehéz lenne mondatba építeni, de önök nem ismernek lehetetlent!

Az meg csak természetes, hogy Mr. Goodfriend Gyurcsány Ferenc személyes csicskája! Sőt! Angela Merkel, Jean-Claude Junker és maga Barack Obama is Gyurcsány utasításai szerint ugrándozik. Hogy a f...ba ne! Hát minimum!

Mert ha Gyurcsány megfogadta az éjszaka, hogy megbuktatja Orbánt, azt meg is teszi! Ő olyan! Mint a masszőz. Ha megígéri, hogy jön, akkor jön! Pláne a választás éjszakáján! Az nagy csalódás lehetett...mikor is volt? Ha Bajnait beleszámoljuk (már csak azért is, ki ne maradjon, mert akkor holnap újabb sajtóközleménnyel kell fáradni) akkor 6 éve. 

Az meg egyértelmű bizonyíték az aljas tervekre, a kormány megbuktatását célzó aknamunkára, hogy Gyurcsány Ferenc nem jár be a parlamentbe. Ebből az is egyenesen következik, hogy külföldi segítséggel tör Orbán Viktor hatalmára. Segítsenek már uraim...Orbán ellenzékben hány évig nem járt be a munkahelyére, a parlamentbe? Neki nem jött össze a külföld segítsége annyi idő alatt sem? Kínos, nagyon kínos.

Esküszöm, ha ürgebőrbe varrt békaember is lett volna a közelményben, halálra röhögtem volna magam.

Így csak végtelenül szomorú lettem. Határtalanul.

Hát miféle emberek vezetik ezt az országot? Mi a túró ez a közlemény? Egy 10 éves gyerek különbet rak össze akkor is, ha amúgy bukásra áll mindenből.

Rákérdezek, jó?

Önök ennyire parttalanul hülyék, vagy minket néznek annak? Őszinte választ kérek!

Több kérdésem is van, ha már klaviatúrát ragadtam, pedig tervben sem volt, időm sincs.

Szóval: a fecnin szereplő listát szépen, sorban lesznek szívesek megmagyarázni. Most, vagy hétfőn. Sok embert érdekel ám, nem csak engem.

Az a nagyon rossz hírem van, hogy a gyurcsányozás nem fog segíteni, de Bokros, Bajnai sem. Az elmúlt 5 év bűnei halomba gyűltek. A nép, az istenadta pedig egyre kevéssé hiszi el hazugságokat. Mégis, hogy gondolták? A kemény mag, a mindörökké hű "hardcore rezsinyugdíjasok" (ezt loptam valahonnan, de nagyon tetszik) az MTI közleményeit olvasgatják szombaton? Én nem hiszem. Más pedig, aki tud olvasni és gondolkodni, legfeljebb agydugulást kap az ilyen lábszagú baromságtól. Szóval öngól. Megint. 

Az ilyen gagyi, szarul megfogalmazott, ötlettelen hülyeségeket meg főleg kevesen veszik be ma már.

Uraim, ez most nem jött be, ellenben iszonyúan szánalmas. Annyira, hogy már röhögni sem lehet rajta.

Végül ezennel és a magam nevében megkövetem André Goodfriend Urat a kormány primitív viselkedése miatt. Remélem tisztában van vele, hogy nem minden magyar stupid.

Felszólítom továbbá Gyurcsány Ferencet, minden létező lehetőséget használjon fel, minden jogi fórumon, bíróságon tegyen feljelentést a kormány ellen. Mivel a hülyeség nem büntetőjogi kategória (pedig de jó is lenne!), becsületsértés és minden egyéb, jogilag számonkérhető okból.

A kormányt pedig felszólítom, Németh Szilárdostul menjenek a búsba! 

Angry.gif

 

Szólj hozzá

hülye