2014. dec 05.

Meg vagyunk szállva!

írta: E_S
Meg vagyunk szállva!

Már biztos, hogy a földönkívüliek megszállták Magyarországot! Nem mondom, gyanakszom egy ideje, hogy valami nagyon nem stimmel. Amikor végül Pataky Attila is megerősítette a félelmeimet, elfogadtam a tényeket. 

Nincs mese, mi meg vagyunk szállva!

Azzal kezdődött az én megvilágosodásom, hogy a párom intenzíven nyomkodta a televízió távkapcsolóját. Én fél szemmel figyeltem, a maradék szemem a laptop monitorjára tapadt, mivel dolgozni szándékoztam.

A nyomkodás csillapodtával arra lettem figyelmes, hogy egy földönkívüliekből álló, ránézésre kicsit ijesztő egyedekből összeverődött társaság ül egy űrhajóban és világuralomra törnek. Olajat kerestek, gázvezetékeket fektettek, kormányokat váltottak le, neveztek ki, jövőbe láttak. A vezetőjük időnként megcsörgette a csuklóján lévő kommunikációs eszközt és ádázul felröhögött. Az csak fokozta a zavaromat, hogy teljesen váratlanul felbukkant egy szoknyás lény és valamit csinált, amitől egy ér erősen lüktetni kezdett a halántékomon.

Persze a párom igyekezett kimagyarázni a helyzetet, miszerint azok nem ufonauták és nem világuralomra törnek, hanem csak Bayer Zsolt és harcostársai beszélik meg az elmúlt és jövendő napok eseményeit. A szoknyás illető pedig állítása szerint Fásy Zsülike néven világhírű és nem fura zajt keltett, hanem kimondottan énekelt. A két esemény pedig úgy kapcsolódott össze, hogy ő (mármint a párom) unta kissé a világmegváltást és valami zenei csatornára kapcsolt.

Beszélhet, amit akar. Én tudom, amit tudok! Mi több, már abban is biztos vagyok, hogy bizonyos földönkívüliek nevében van egy ipszilon! 

Ekkorra már letéptem a laptop monitorjáról az addig odatapadt maradék szememet és ádázul figyelni kezdtem a televíziót. Azonnal igazolást nyert a gyanúm, mert megjelent Farkas Bertalan és hosszasan elmesélte, miért is kérte fel tanácsadónak Szijjártó Péter. Na ugye! Nekem Szijjártó is gyanús egy ideje, nem csak a külseje miatt. Hiszen harmincakárhány éves (földi években) korára ki más tudna százmilliós házakat venni? Ebben az országban nincsenek olyan jó fizetések. De, ha van az embernek (mit beszélek! A marslakónak!) egy olyan földönkívüli eszköze, amiből csak szedi ki a pénzt és az soha nem ürül ki, akkor gond nélkül vehet akárhány palotát magának. Farkas Bertalan meg egyenesen űrhajós! Ebből él, ezzel haknizik már közel negyven éve. Mi más oka lehetne annak, hogy külügyi tanácsadónak kérik fel, mint az, hogy ő maga is földönkívüli? Bár nem túl okos földönkívüli, inkább amolyan népi hős. Szerintem a Schmitt Pál távozásakor keletkezett űrt akarja betölteni vele a kormány. 

Nem elég, hogy csak úgy nyüzsögnek az idegen civilizáció képviselői kicsiny hazánkban, de egy párhuzamos valóság is egyre nyilvánvalóbban itt van. Biztosan óvatlanul nyitva hagytak valami időkaput, vagy mit.

Erre bizonyíték, hogy az alcsúti gázszerelő és milliárdos szerint a gazdagodás titka a munka és szorgalom. Mert ő dolgozik ész nélkül, szorgalmas, mint a güzü és ennek köszönheti azt, hogy például három éve 1 milliója volt a takarékban, most pedig 700 milliója van. Mi ez, ha nem egy párhuzamos dimenzó üzenete?

Az idegen inváziós elméletemet támasztja alá maga a miniszterek elnöke is! Ma reggel azt mondta a szájával a Kossuth rádióban: „Nem vagyunk hajlandóak arra, én személy szerint sem, hogy valamelyik idegen külföldi állam megbízásából legyek alkirály Magyarországon”

Tessék! Főkirály akar lenni! Tipikus megszálló! Vagy megszállott...

Nem ám csak arról van szó, hogy minket megszálltak az idegen lények! Több galaxisból érkezett, egymással is ellenséges földönkívüliek harcának lettünk színtere.  Háború dúl a magyar ugaron, támadás, ellentámadás, roham, rohammentő. 

A nyugdíjvédőnek álcázott idegen lény is leleplezte magát. Nem csak akkor, amikor rátette a csápjait az emberek túléléséhez elengethetetlen magánnyugdíj vagyonra, hanem most is. Kijelentette (vagy be), hogy belenézett a jövőbe és azt látta, a gyerekek kétharmada ehet majd ingyen a bölcsikben, óvodákban, iskolákban. Holott a földi gyerekeknek egyrészt otthon is kell(ene) enni, másrészt aki nem jár mondjuk óvodába, az nem csak ingyen ebédet nem kap, hanem a családi pótlékot is elveszik a szüleitől. Ebből eredően az a gyerek akár éhen is halhat. Ez itt a cél! A földönkívüliek ki akarják irtani a lakosságot, hogy helyet csináljanak a saját fajuknak!

Tudom a megoldást, hogyan szabadulhatunk meg a hívatlan idegenektől! Figyelni kell a kommunikációjukat! Nem a titkosat, hanem a nyilvánosat. Ilyesmikre gondolok: 

" Aki belenyúl a pénztárba, annak le fogjuk vágni a kezét."(Pokorni Zoltán 2010.márc.26.)

Na, ezt kell tenni! Mindjárt egyszerűbb lesz felismerni őket. Rájuk sem kell írni, hogy "félkarú rabló". Mert védik ám egymást, mint a fene. De mi ne csüggedjünk! Éberség! Ha lankad a figyelmünk, elfoglalják az otthonainkat, elveszik a vagyonunkat, a bankjainkat, földjeinket, minden tulajdonunkat. Aztán rabszolgaként dolgoztatnak majd minket, miközben ők szaporodnak és ellepik a Földet...

A magam részéről többé nem nézek este televíziót, ellenben hajtogatok egy helyre satyit alufóliából.

Biztos, ami biztos.

alien.jpg

 

Szólj hozzá

politika társadalom földönkívüli