2015. jan 23.

Az ármányos Gyurcsányt támogatja a tescószatyor!

írta: E_S
Az ármányos Gyurcsányt támogatja a tescószatyor!

Bréking van! Gyorsan mondom, le ne maradjon valaki.

A Gyurcsány már megint kavarja! Vagy nem kavarja? De, biztosan kavarja!

Most olvasom kedvenc objektív hírforrásomat...mit olvasom, falom! Mit látok? Na, tessék!

Tehetséges sajtódógozó akkor is előkotorja nekünk Gyurcsányt, ha ehhez a Tescós szatyorba kell alálmerülnie! Kettőt egy csapásra! Puff egy pofon a főgonosznak, egy másik meg a rohadtmultinak! Így kell ezt csinálni!

Nézzük, lustáknak összefoglalom a lényeget.

Gyurcsány (az a mocsok!) tettestársaival együtt ételt osztott a Blahán. Ez még nem volt elég ennek a felforgatónak, a szemfüles újságíronc azt is felfedezte, hogy a nagyon utált, népnyúzó Tesco szatyorba rakja ez a ...nem is mondom ki, az óccsó teszkógazdaságos tartós élelmiszert! Ha nem kapnék idegbajt tőle, ide három felkijáltójelet tennék. De idegbajt kapok, úgyhogy tessék szíves ide képzelni. 

A színvonalas sajtótermék tudósítója rekettyebokornak álcázta magát és így lappangott a lázítva ételt osztó, hataloméhes, fújdeutálom Gyurcsány körül, aki sunyi módon hirtelenváratlanul kicserélte a Tescós szatyrot csíkosra! Ez már önmagában kimeríti! Mi több!

Ebből is világosan látszik!

Van még hosszas fejtegetés valakiről, aki valakit ismer, aki valahol dolgozott. Meg nem fejtem, akit érdekel, lesz szíves elolvasni a teljes cikket. Ha érti, mi van, kérem nekem is elmagyarázni. Köszönöm.

A cikk további részében előkerül még szépemlékű Budai Gyula, aki egyszer majdnem felderített valamit, de aztán meg mégsem.

Gazdaságilag meg az van, hogy az ármányos Tesco élt az adószabályokkal, amik amúgy legálisak és a kormány egy hét alatt (mit egy hét! 10 perc!) átírhatta volna őket, de nem tette. 

Végezetül megtudhatjuk, hogy az ominózus rohadtmultiban rohamosan zuhan a kiszolgálás színvonala.

Sajnálatos módon felénk nincs Tesco, de jártam már ilyen üzletben. Igaz, az önkiszolgáló volt.

Rohanok dolgomra, de nem bírtam volna elviselni, hogy valaki lemaradjon Gyurcsány és a Gyurcsányba fonódott gaz Tesco aljas cselszövéséről.

Várom a híreket a CBA szatyorba tömködött adományokat osztogató Fidesz potentátokról!

Ha harc, legyen harc!

gyur_1.jpg

Fotó: facebook

 

Szólj hozzá

sajtó segély üzletlánc ételosztás tartós tej