2015. ápr 02.

Főparaszt Kazahsztánban, tó Felcsúton, lábnyom az ülepen

írta: E_S
Főparaszt Kazahsztánban, tó Felcsúton, lábnyom az ülepen

Azt vettem észre magamon, hogy halkabban ordítok. Nem azért, mintha nem lenne rá ok. Van, napról-napra több. Egyszerűen eltompul, elfárad az ember. Ártunk és kormányunk olyan mérhetetlen magasságokba emelte az idiotizmussal ötvözött pökhendi korruptságot, hogy a szavam is elakad.

Az pedig nem jó így. Ordítani kell, mindenkinek, aki kártékonynak ítéli a helyzetet. Minden egyes napon ordítani. Akinek jó így, az persze ne ordítson. Az örüljön.

Én ordítok, mert a helyzet szar. Így, ahogy van. Minden téren, minden szempontból.

Pocsék dolog, hogy az ország első embere Kazahsztánban képes kijelenteni azt, hogy "MI" Európában idegenek vagyunk, Kazahsztánban viszont nem, mert nekünk ott vannak a rokonaink.

Eleve ne nyilatkozzon az én nevemben, a teljes lakosság nevében senki. Még a miniszterek elnöke sem! Nyilatkozhat a maga és családja nevében, a kedves rokonság, a rokoni-haveri alapon összeválogatott kormánya, az újkeletű földbirtokosok és trafiktulajdonosok nevében, a kaszinótulajdonos filmguru, a világítózseni veje, sajátlábú lánya, nagyhatalmú felesége nevében. Nyilatkozhat a szavazói nevében is felőlem. Nekem hétszentség, hogy egy árva rokonom sincs abban a diktatúrában. Nem is volt, nem is lesz. Jelen állás szerint miniszter sem vagyok, márpedig a miniszterelnök az ő főnökük. Egészségükre, megérdemlik egymást.

Rohadtul tapló dolognak tartom, hogy a közpénzből Kazahsztánba furikázott népes delegáció tagja Mészáros Lőrinc disznótenyésztő és az ő nagybecsű felesége. A mi adónknak sokkal jobb helye is lenne, mint az ország második legnagyobb parasztját utaztatni, asszonyostul. 

De nem csak egy főparaszt utazott, hanem Polt Péter legfőbb ügyész is, a bűnözés, a terrorizmus, a szélsőségesek, a kiberbűnözés elleni közös fellépésről tárgyalt kazah kollégájával. Tényleg, marhára sok kazah szélsőséges kiberbűnöző tenyészik Magyarországon! Célszerűbb lenne mindkét nagyformátumú ügyésznek szétnézni a tulajdon országában. Netán tükörbe nézni. Például.

Szijjártó Péter is ott ketyeg, de nem tudni, mi hasznosat talál ki. Lehet, hogy csak egy barátságos futsallmérkőzésre ugrott ki. Közpénzből.

Közben itthon életek dőlnek romba a brókerház-csődök miatt. A kormány fejre is állhat, akkor sem fogja lemosni magáról azt a szart, amit tevőlegesen maga állított elő. A legfrissebb a Gíró-Szász által lobogtatott "fecni", amin a televízió felvételén jól láthatóan nincs érkeztető bélyegző, az internetre feltöltött példányon pedig van. Ezen kívül még ezer kérdés van az üggyel kapcsolatban és lehet bármennyire pofátlan, hazug és sunyi, ellenben végtelenül arrogáns válaszokat adni, attól még a fideszes honatyák bőrébe égett a történet. 

Remélhetőleg Polt Péter egyéb, fontos elfoglaltságai idején az újságírók és a nyilvánosság ereje felfejti ezt a mocskos történetet és minden bűnöző az őt megillető helyre kerül.

Miközben a velőtrázóan okos és becsületes fidesznyikek berágják magukat a sportvezetésbe és épülnek a stadionok orrba-szájba, nem lehet közlekedni az utakon a kátyúk miatt, emberek éheznek, két mankóval járó sérült társunk 22.800 forintból próbál nem éhen halni, gyerekek ájulnak ki az iskolapadból, mert 24 órája nem ettek és még nagyon hosszan lehetne sorolni a bajokat.  

Idióta önkormányzat hasonlóan idióta pedagógusi és szülői közreműködéssel barom verseket magoltat be kicsi gyerekekkel a szaros kormányablakról és a soha el nem múló háláról. Ezekből a jól idomított gyerekekből lesznek majd a papagájkommandó tagjai, amennyiben Orbán Viktort megkoronázzuk és örök időkre uralkodóvá nevezzük ki. A koronázást mindjárt a felcsúti csónakázótó befagyott jegén meg lehet ejteni. Mert ilyen is lesz, hogy a turizmust fel lehessen lendíteni ebben a gyönyörű és világhírű faluban. Majd mi kifizetjük az adónkból. Mindjárt a paksi atommutyi mellett. Nem gond, telik rá. 

Már csak azért is, mert a munkanélküliség megszűnik Magyarországon. Ugyanis egy új zseniális ötlet nyomán hamarosan az álláskeresők is munkavállalónak minősülnek a statisztikában. Mivel a külföldön dolgozók is munkavállalónak számítanak, a közmunkások is és mindenki, aki akár csak egyetlen napot dolgozott az évben, ezzel szemben a statisztikák "nem látják" azokat, akik már minden ellátásból kiestek: gond letudva.

Szarral-mézzel folyó, teljesen foglalkoztatott habzsi-dőzsi kánaán lesz ez a gyönyörű és nem kevéssé agyatlan ország. 

Tehát Orbán Viktor és népes társasága teljesen jó helyen van Kazahsztánban. Maradjanak is ott. Mi itthon összedobjuk az útiköltséget a többieknek. Több utasszállító kell majd, de nem vagyunk smucigok, bérelünk annyi repülőt, amennyi csak kell. Lázártól Tiborczig, Matolcsytól Vajnáig mindenkit felpakolunk és még ki is kísérjük őket a reptérre. Hogy biztosan felszálljanak. Ott aztán élhetnek ágról-ágra, mint Marci hevesen.

Mi meg elkezdhetjük eltakarítani ezt a sok mocskot és romot, ami utánuk itt marad.

 cargo-planes-593110_640.jpg

 

Szólj hozzá

politika magyar kormány társadalom