2015. ápr 16.

Szerelmes Jobbik, pironkodó Simicska

írta: E_S
Szerelmes Jobbik, pironkodó Simicska

Lázár János tenyérjós és párkapcsolati tanácsadó bekukkant a paplan alá

Kedves Alex!

Én írok most Neked, e késő éji órán. Kérdésed szíven talált, de holnap nem leszek gépnél. Ma meg már fáradt vagyok, tehát a csodálkozásra semmi ok, ami a lenti választ illeti.

Hogy miért is mondhatta azt a főmindenhezértő, hogy egy szép szerelem bontakozik itten kifele? Gőzöm sincs, nekem nincs lézerblokkolóm. Az meg biztosan kell hozzá, hogy ilyen lírai képet vázoljon az ember déli verőkor.

Lajos - mint tudjuk - csúf kislány korában Viktor legeslegjobb barátnője volt vala. Ez a barátság tartott hosszú évtizedeken át, tűzön-vízen-árkon-bokron át, mint Marci Hevesen. Tellet-múlott az élet, az évek súlya vastagodott a politikus és a pénzember vállán, mint galambürülék a köztéri szobrokon. Ahogy az már lenni szokott, eljövendett a klimax, vagy másik nevén banyakór.

Olyankor - mint az közkeletűlegesen tudható - az ember raplis lesz, mint a hétfene. Na, beklimaxolódtak a nagy emberek (meg a kicsi is) és összevesztek valamin, de nagyon. Talán egy aranyérkenőcsön, vagy szemüvegen, esetleg a malacperselyen, amibe közösen gyűjtötték az aprót évek óta. Ki tudhatja azt? Folytatás itt...

pinky-swear-329329_640.jpg

Szólj hozzá

Orbán Lázár János Simicska