2015. ápr 23.

Orbán Viktor lepofozta Berki Krisztiánt

írta: E_S
Orbán Viktor lepofozta Berki Krisztiánt

Celebek viadala, avagy kinek a tojásaira kíváncsi a korán és keményen kelő kisember?

Ez a nap is elérkezett. Népünk vezetője, született Orbán Viktor letaszította a bulvárhírek éléről Berki Krisztiánt, aki pedig Cserpes Laurával tölti az éjszakákat. Mivel fogalmam sincs róla, kicsoda Berki Krisztián, Cserpes Lauráról nem is szólva  ugyanis még a nevét sem hallottam soha  nem ejtek túl sok könnyet a trónfosztás hírére.

Valamelyik nagyeszű tanácsadó a sárgaházban azt javasolhatta a miniszterek elnökének, ugyan mutassa már meg a nép egyszerű gyermekeinek az ő emberi orcáját. Arra bukni fog a keményen dolgozó, szívébe zárja őt, a családjába fogadja, barátként gondol rá innentől fogva. Az ötletet tett követte, a Mindenkinél Egyenlőbb fellebbentette az izét. A hírneves politkai és közéleti Story magazinnak adott vala interjút, amikor is bele lehet pillantani az ő magánéletébe.

A pacsirtákkal ébredő egészen kicsi kisember napja máris jobban indul, mert egy csomó fontos információval gazdagabban hajthatja álomra a fejét este, mint ahogy hajnalban felemelte. Minden oldalon vezető hír a nagy kitárulkozás, véletlenül sem szerettem volna lemaradni róla. Folytatás itt...

orban_4.jpg

Szólj hozzá

politika bulvár kormány Orbán Viktor