2015. máj 16.

Most pedig mindennek örülni fogok, az ellenzék meg kapja be

írta: E_S
Most pedig mindennek örülni fogok, az ellenzék meg kapja be

Súlyos kritikát kaptam néhány olvasótól. Én mindenben csak a rosszat látom, mindennel bajom van, a jó dolgokról nem írok. De milyen nagyon igaza van a kritikát kritizálóknak! Máris berakom a rózsaszínű üvegszememet és írom a jót megfele.

Pitypang ügyben sajnos nincs jó hírem, mert egyrészt elvirágzott, másrészt ledózeroltam a fűnyíróval. Ezzel szemben... az orgona is elvirágzott, de például a jázmin csak most kezdte. A két kutya vérképe tökéletes (szívférgesség okán szoktuk őket évente kétszer megvizsgáltatni), az étvágyuk remek. 

Kilépve a kertkapun is csupa-csupa örömködésre okot adó dolog történt.

Magyarország felállhatott a dobogó legfelső fokára! Nálunk szűnt meg a legtöbb aktív vállalkozás a térségben, az összes vállalkozás negyede. Bezzeg a többi országban több vállalkozás alakult, mint ahány megszűnt! Ők nem olvasták Matolcsy unortodox gazdaságpolitikájának szárnyalásáról szóló könyvét, amit maga a Mester rótt papírra.

Mégsem a miniszterelnök úri kedve dönt abban, hogy ki nyer meg bizonyos pályázatot! Példa erre, hogy Simicska Lajos Közgépe (igen, eddig az országé volt, de most már nem az) építhet egy kerékpáros hidat. Közel 10 millióért! Igaz, hogy eddig három nullával nagyobb megbízásokat nyert, de piaci verseny van, kérem! Mostantól Mészáros Lőrinc jövendő veje alkalmasabb lesz a nagy tenderek kivitelezésére.

A kormány senkit nem hagy az út szélén! Az Országos Roma Önkormányzat körül kialakult botrány végül nyomozáshoz vezetett, de az ORÖ gazdasági igazgatója és az ORÖ hivatalvezetője mostantól Farkas Flórián, miniszterelnöki biztos közvetlen munkatársai lesznek.

Orbán Viktor átadta egy nagy korszak kapuját, valamint egy kerékpáros-gyalogos hidat Baján. A hídon át kell menni, a nagy korszak kapuján pedig át kell lépni és mi leszünk a térség éllova. Megtévesztésből hátulról toljuk a többieket. Hajrá!

Jó döntés volt az erkölcstan oktatás bevezetése az iskolákban! Sajnos a jelenlegi közszereplők még nem részesültek ebben a vívmányban, ezért is fordulhat az elő, hogy például Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke nem mond le a tisztségéről. Akkor sem, ha ezt maguk a sportolók követelik. Ahogy Deutsch Tamás sem ismeri be, hogy lenne miért szégyenkeznie. Igaz, nagy elődök járnak ezen az ösvényen, mint például Schmitt Pál, akit szintén nem hagyott a kormány az út szélén.

Felcsút megérdemel egy saját kisvasutat! Szép kis falu, stadionja is van. Már csak egy vasút hiányzik, de megépítjük, közös összefogással, ha belledöglünk is! Kell az országnak, kell a nemzetnek és Orbán Viktor is nagyon beleélte már magát.

Jó ötelet volt vasárnap bezárni az üzleteket! Előremutató, tökéletes és mindenki javát szolgáló döntésével a keresztény gyökerekkel a szittya ugarba kapaszkodó kormány megvédte a keményen dolgozó kisembereket. Így legalább vasárnap nem kell gondolkodni azon, mit vásároljon az ember. Semmit. Meg szombaton se nagyon, ugyanis akkor közlekedni nem lehet, illetve parkolni sem. A hétvége a családoké!

Helyesen teszi a kormány, hogy nem enged az egészségügyi dolgozók követelésének! A nővéreknek nem az a feladatuk, hogy fizetésemelést követeljenek! A jogosan járó bérük kifizetését se követeljék! Tanuljanak alázatot (példaképnek tudom javasolni: Lázár, Szijjártó, Rogán, Balog, Semjén, Pintér urakat) és tanuljanak meg fotoszintetizálni és tanítsák meg rá az ápoltakat. Ez mindannyiunk túlélése szempontjából fontos, különös tekintettel a huszonezer forintos "álláskeresési támogatásban" és a rokkantellátásban részesülő éhenhaldoklókra. 

A trafiktörvény jót tett az országnak! Igaz magyar emberek az igaz magyar családjukat tarthatják el a dohánykereskedelem hasznából. 50 ezer család helyett 5 ezer család, de így legalább több jut egy családnak. 

Andy Vajna egy áldás a filmiparnak! Ezt részletezni sem szükséges, elég Vajnánét megkérdezni.

Magyarországon mindenkinek jut saját láb! Államtitkár-helyettestől felfelé kettő, minimálbértől lefelé négy. 

Magyarországon minden jó szakember meg tud élni! Például Mészáros Lőrinc, Tiborcz István, Habony Árpád és sokan mások.

Magyarországon a keményen dolgozó kisember szava is számít! Akkora tisztelet övezi a magyar kisember szavát, hogy még a Facebook is hallgat rá. Például arra az öntudatos hazafira, aki sikerrel töröltette a gépnarancs.hu közösségi oldalát, rajta 18 ezer emberrel és több ezer bejegyzéssel. Köszönjük, Emese! 

Magyarországon mára szinte nincs munkanélküliség! Hozzáértő és becsületes kormányunk majdnem teljesen felszámolta hazánkban a munkanélküliséget. Egymilliónál is több új munkahelyet teremtett Angliában, Németországban, Ausztriában és a túrórudi-rajongók kedvéért itthon, az árok partján.

Magyarország megbecsüli a nőket, az édesanyákat! Ma egy ötgyermekes családanya a háztartás vezetése mellett is földbirtokos, milliomos lehet. Ha Lévai Anikónak hívják.

Annyi a jó hír, felsorolni sem tudom. Mindjárt ünneplőt húzok és kimegyek a kertbe.

Pitypangot ültetni.

lamb-161388_640.png

 

 Kép:OpenClips

 

Szólj hozzá

politika magyar hazugság társadalom