2015. jún 07.

Mi NEM Orbán Viktor?

írta: E_S
Mi NEM Orbán Viktor?

Nem elég ez a nagy hőség, a Fidesz közleményt adott ki. Igen kérem. Nem a kormány, hanem a FIDESZ. 

"Elutasítjuk a baloldal agresszióját és felszólítjuk őket, hogy fejezzék be az erőszakos akcióikat! Hagyják abba a nemzeti konzultáció plakátjainak rongálására való felbujtást, és még ha nem is értenek egyet a konzultáció céljával, azt törvényes eszközökkel fejezzék ki!"- áll a közleményben. Vasárnap, amikor minden rendes fideszesnek a templomban kellene ülnie és emberségről, megértésről, megbocsátásról szóló misét kellene hallgatnia. De nem, ezek ilyenkor is közleményeket irkálnak.

Tehát a Fidesz közleményt adott ki. Gyengébbek kedvéért: a Fidesz egy párt. Olyan, mint a Leszbikus Garnélarákok Pártja (ha van ilyen), csak ezt máshogy hívják. Tök mindegy. Tehát egy párt a sok közül. Ez akkor is így van, ha történetesen ők a kormánypárt ebben a mű-többpártrendszeri szétcseszett unortodox diliházban, amit mi viccesen most Magyarországnak hívunk. 

A kormány NEM Fidesz. Az okádatos és szégyenletes plakátokat baromi sok közpénzből NEM a Fidesz csináltatta, hanem a nyűves kormány, élen Orbán Viktor főháborodottal. Lassan írom, hogy minden barom értse: a Fidesz NEM a kormány, Orbán Viktor NEM a nép, Orbán Viktor és a Fidesz együttesen SEM az ország. 

Amennyiben a Fidesz számlákkal tudja azt igazolni, hogy saját zsebből, pártkasszából (ahol persze pont onnan van pénz, mint a költségvetésben: a mi zsebünkből) fizették ki az undormány plakátjaikat, vették meg a reklámhelyeket és fizetik Pintér Sándor kicsi katonáit azért, hogy azok operatív módszerekkel kiemelten figyeljék a nemzeti inzultáció GECI plakátjait, akkor ugathat a Fidesz. 

A tragikusan szánalmas plakátok és a nem kevésbé gyomorkavaró kormány-Orbán-Fidesz szentháromság tartós vergődése azonban biztató a jövőre nézve. Bármihez nyúlnak, azt garantáltan elszúrják. Ezen nincs is mit csodálkozni, mivel a legalább annyira szervilis, amennyire dilettáns szotyolaköpködő hülyegyerekek gyülekezete még egy civilizációtól elzárt esőerdőben élő törzs esetében sem minősül kormánynak. Ebből következően nem is képesek ezek a fiúk normális kormányként működni. 

Érzik ezt ők is, ezért kellett új ellenséget fabrikálni. Oroszország nem játszik, mint ellenség, az USA/CIA/Soros vonalon már a megrögzött Orbán-rajongó is röhög (minimum két számjegyű IQ fölött), az Unió kezdi levenni a csipkekesztyűt, ezért most egy kicsit pihentetjük a dolgot, de a bevándorlók! Az igen! Most őket kell utálni, ők az új ellenség! 

Ezzel csak az a baj, hogy normális embert (pártállástól/állástalanságtól függetlenül) okádásra késztet ez a "Ha Magyarországra jössz, rohadj is meg!" típusú fideszkampány. Még a saját híveket is. Ugyanis minden épeszű ember tisztában van azzal, hogy az illegális határátlépés valóban gond, amit kezelni kell. Közösen. De ettől még nem fognak kiszorítani minket az országból a menekültek és az uszítás csak néhány - menthetetlenül hülye - honfitársunk már eleve károsodott agyában okoz további rombolást. Ezzel szemben szánalmas, szégyenletes és baromi drága. Mármint nekünk drága. Abban biztos vagyok, hogy a "családokhoz" köthető vállalkozások sokat profitálnak a plakátokból. Ahogy az lenni szokott.

Jó lenne, ha a jelenlegi kormány elhúzna már a véreresbe, mert igen sokunknak igen régen teli van velük a puttonyunk. Én például világ életemben jobboldali gondolkodásúnak vallottam/éreztem magam, de mióta ezek a majmok azt állítják, ők a jobboldal, azóta én nem vagyok jobboldali. Meg baloldali se. Itt állok oldalak nélkül.

Hogy visszacsobbanjak a téma fősodrába: tépik a népek az undormány plakátokat. Helyesen, mivel közpénzből van, a köz meg úgy döntött, hogy nem akarja látni. Szerencsésebb lett volna, ha Szigetvári Viktor kivételesen képes befogni és nem hirdeti meg a "kétezer egy plakát" akciót. Sokkal-sokkal szerencsésebb lett volna, ha meghagyja a polgároknak ezt a döntést és nem próbál politikai tőkét harácsolni belőle. Eleve is jó lenne az összes oldali pártnak tudomásul venni: ez az ország egyre kevésbé szól róluk. Nem is normális, hogy róluk szóljon. Mindenki szépen álljon a maga bütykös lúdtalpára és ne az ország lakóinak vállán igyekezzen előbbre jutni. Ez Orbán Ráheltől Szigetvári Viktorig, a Fidesztől az LMP-ig mindenkire igaz.

Plakát ügyben: mivel az én pénzem is benne van, nyugodtan tépje az én részemet, aki arra jár. Ha én látok egy ilyen hányadalom plakátot, én is lehasítom belőle a magam részét. Ámde!

Érdeklődni szeretnék, hogy ne kapjunk rágóizom gyulladást a plakátoktól. Drága(effektíve) kormány!

Mi van Vida Ildikóval?

Mi van a Quaestor-üggyel?

Mi van a Norvég pénzekkel?

Mészáros Lőrinccel?

Orbánné Tiborcz István fantasztikus vagyonosodásával, ha feltételezzük, hogy nem az irígység beszél belőlem?

Buda-Cash?

Sok pénzért vízumot mindenkinek - projekt?

Trafikmutyi?

Földmutyi?

Kultúramutyi?

Tankönyvmutyi?

Közmunkamutyi?

Médiamutyi?

Jut is eszembe: kiderült már, ismeri-e valaki a Habony Árpád nevű embert?

Aztán (csak úgy beugrott) mi a helyzet Kubatov-lista ügyben?

Kishantos?

Paks II?

Leállított M4? Amiről azt tetszett hazudni a miniszterelnök úrnak, hogy az Unió nem ad rá pénzt. 

Szegénységi küszöb alatt élőkkel mi a terv?

Oktatás?

Egészségügy?

Rokkantak (tetszik tudni, akik lassan éhen fognak halni)?

A végére csak egy kérdésem van. Drága Fidesz elvtárs, kedves pártok és káderek! A barom plakátokat kinek szánták valójában? Mert a menekültek/átvándorlók annyira tudnak magyarul, mint Vida Ildikó angolul. Szóval ők nem értik. Ezzel szemben a külföldön dolgozó magyarok értik. Nekik üzent ilyen agyafúrt módon ártunk és kormányunk, meg az a vizikretén, aki kitalálta ezt a hülyeséget? Mert egészen jól belepasszol abba a gondolatmenetbe, hogy a kint dolgozó magyarokat szereti a mi nagyszerű kormányunk, ugyanis nem itt növelik a munkanélküliek táborát, ellenben igen sok pénzt küldenek haza. Nekik szól, a "Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!" baromság? Mert akkor értem.

Frissítés! Egy olvasó hívta fel a figyelmemet arra, hogy tévesen varrtam Szigetvári Viktor nyakába a kétezer-forintért-tépd le kampányt. Ezennel elnézést kérek Szigetvári Viktortól (és kérem, hogy ne is tegyen hasonlót) és ide biggyesztem a valódi"tettes" nevét: Vajnai Attila volt a bűnös, a nemérdekes mi a neve párt elnöke. 

plakat.jpeg

Plakát átalakítás: Millner László

Szólj hozzá

politika magyar társadalom Orbán Viktor